Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברצוני לרכוש טוויטרים לא יקרים עד 150 ש"ח שהיו פשוטים בעל צליל נקי וטוב

עכשיו התעניינתי בשני סוגי טוויטרים בעלי קרוסאובר שיחסית זולים.

רציתי לשמוע את החוות דעת שלכם מה אתם ממליצים יותר...

Pulse Audio

http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=M-230&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=51&aff=Zap&lang=HE

Maxtar

http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=MX2020&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=21&aff=Zap&lang=HE

*חשוב שיהיה חיתוך יחסית נכון של הצליל ושהטוויטרים יתחברו ללא מגבר.

ואם יש משהו טוב יותר במחיר הנ"ל אשמח להתעדכן.

תודה מראש.

פורסם

אני יכול להציע לך משהו קצת יותר טוב.

אני אמנם אפרסם בימים הקרובים הודעת למכירה, אתה תצטרך להשקיע טיפה יותר (ממש טיפה, לא הרבה) ויהיה שווה לך.

MT12 של מורל ביחד עם קבלים שחותכים אותם ב3200 הרץ (בקיצור קרוס מדרגת חיתוך ראשונה) של בניק.

דבר איתי בה"פ אם מעניין אותך.

טוויטרים של לנזר הם מאוד מאוד חדים וכואבים לאוזן ברוב המקרים - בכל מקרה לא ממליץ לך.

כבר היה עדיף לחפש בסכום דומה TW1 של פולס או טמפו או להשקיע קצת יותר במשהו טוב יותר כמו סביבות ה400 עד 500 שקל לMT22 או MT23 יד שניה של מורל.

כמובן יש עוד טוויטרים טובים ועם מורל זה לא סגנון הסאונד שאתה אוהב אז הייתי מציע לך לנסות טוויטרים של פוקל או הרץ מסטים של סדרות נמוכות עד בינוניות שלהם - כמובן, יד שניה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...