Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

יש לי הצעה לקנות סט קומפוננט

POWER PLUS 216 של magnet.

6/5

ב-350 ש"ח.

מישהו מכיר את הסט? יש לכם חוות דעת בנושא?

תודה מראש.

פורסם

טוויטרים סכינים - איי!

מאופיין כמו כל סט גרמני זול, מידבאס עם באס שטוח ולא מספק, מיד נחמד, טוויטר חד מידי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בסכום הזה זה לא כל כך משנה.

מציע לך לשמוע את הסט בכל צורה אפשרית ולראות אם אתה בכלל אוהב את מה שאתה שומע

אחרי זה לנסות לכוון אותו טוב ככל האפשר אבל תיקח בחשבון שאם אתה לא אוהב שהטוויטר צועק - זה מתכון לכישלון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפני שנה היה לי את הדגם הזה

עוד לפני ששדרגתי ככה בא לי האוטו עם הקומפוננטים האלו זה סתם רמקולים...ואני די בטוח שה POWER PLUS 216 לא רחוקים...בשבילי לפחות זה סתם רמקול

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=EDITION216&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=HE#

אני מציע לך לחסוך את ה 350 שקל שלך להוסיף עוד איזה חודש ככה עוד כסף ולקנות משו נורמלי !

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם
טוויטרים סכינים - איי!

מאופיין כמו כל סט גרמני זול, מידבאס עם באס שטוח ולא מספק, מיד נחמד, טוויטר חד מידי.

סכינים יש רק למפייה ברוסיה.

לי יש את הדגם MAGNAT CLASSIC 216

1.gifhttp://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=classic216&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=HE שהו די מוצלח ואני לא חושב שכל הסטים גרמני הם זולים.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

• תוכן חדש...