Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה 944 - רשמים וחוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני יודע שהרכב הנ"ל הוא חיה נדירה בארץ הקודש, אך בכל זאת הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מבעלים לשעבר או בהווה (ולא כאלה שהם חושבים שהם יודעים) בנושא עלויות אחזקה, ביטוח, חלפים והנאה מנהיגה.

תודה מראש.

פורסם

I moved recently to the Netherlands, and I've also been asking some questions here about the 944.

I've been told that parts are very expensive, and have been told of a friend who bought one and gave up and sold it after less than a year because of the high costs of parts.

In Israel you can add the issue of availability of parts - you can't get any in Israel and you have to buy abroad/ebay

Insurance isn't relevant. You're probably not going to do comprehensive insurance, and compulsory+3rd party doesn't cost much.

Is it fun to drive?

I haven't tried yet, but if I do look more seriously in to the possibility of a 944 and go and check some out then I'll let you know.

BTW, in the Netherlands 944 prices start at around 3000 Euro for early ones that'll probably need some attention, to 16000 Euro for a 3.0 S2 from 1990-1

It looks like 5000 will buy a decent one here.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

הייתה לי 924 בגרמניה ,אני יכול להתייחס רק מנקודת מבט שלה.

רוב המכלולים הינם פולקסווגן , ככה שהאחזקה לא כ"כ יקרה{יחסית לפורשה}

הרכב שותה דלק , אבל יחסית מאוד מודרני נעים ונוח לנסיעה .

זה לא רכב חדש ככה שתיקונים זה משהו שכדאי לקחת בחשבון.

100% פורשה , זה לא.

יותר בכיוון פולקסווגן.

בגרמניה מכנים אותו "פורשה של עקרות בית"

למרות זאת אחלה רכב.

:shock:
  • תוכן חדש...