Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני מחפש יאריס TS, מודל 2005-2006, לקנות מיד ראשונה, שעשתה מקסימום 20,000 ק"מ בשנה.

חפשתי ביד 2, לוח פוקוס באינטרנט ומצאתי בלחץ 3-4 מכוניות, שעשו הרבה מעבר ל 20,000 בשנה.

באיזה עוד מקומות אוכל לחפש את המכונית הזו?

פורסם

יש עוד הרבה לוחות רכבים באינטרנט. בחלקם יש אפשרות להגדיר סוכן חכם שישלח לך אימייל או SMS ברגע שמתפרסם רכב כמו שאתה מחפש.

חוץ מזה, סביר להניח שבשלב מסוים אפילו טיוטה יאריס תגיע למוסך וזאת הזדמנות טובה לתפוס אותה.

ואחרון חביב, למיואשים בלבד - תתחיל להסתובב עם פתקים של "מעוניין לקנות את הרכב" בארנק, תפתח עיניים ותתחיל לפזר פתקים בכל פעם שאתה מזהה אחת בסביבה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יש עוד הרבה לוחות רכבים באינטרנט. בחלקם יש אפשרות להגדיר סוכן חכם שישלח לך אימייל או SMS ברגע שמתפרסם רכב כמו שאתה מחפש.

חוץ מזה, סביר להניח שבשלב מסוים אפילו טיוטה יאריס תגיע למוסך וזאת הזדמנות טובה לתפוס אותה.

ואחרון חביב, למיואשים בלבד - תתחיל להסתובב עם פתקים של "מעוניין לקנות את הרכב" בארנק, תפתח עיניים ותתחיל לפזר פתקים בכל פעם שאתה מזהה אחת בסביבה.

תוכל להפנות אותי ללוחות אחרים?

האם לוח פוקוס שמתפרסם בעיתון, שונה בתוכנו מלוח פוקוס שיש באינטרנט?

יש סיכוי שבסוכנות טויוטה נשארו דגמי 2006 ? האם הם יוכלו להפנות אותי למישהו?

ידידה שלי קנתה פונטו לאחר שהתקשרה לסוכנות וממש במקרה הם ידעו על מישהו שמטפל אצלהם ורוצה למכור.

הבנתי שהיאריס הספציפית שאני מחפש, מכונית דיי נדירה, מה שיכול מאד להקשות (לא רק למצוא אותה, אלא למצוא אחת עם הדרישות שציינתי, מבלי להתפשר על כל מה שרק נמצא).

מגיעות רק לטיפולים. לא סתם הוא מחפש אחת בנרות.

אתה נותן לי תיווך אם אני מוצא לך ?

בוא נתחיל מזה שתמצא יאריס TS למכירה :)

פורסם

לא חושב שתוכן העיתון שונה מהאתר. בכל מקרה יש לי פה פוקוס (מלפני שבוע אמנם) בדקתי הרגע ואין שם שום יאריס.

פורסם

דווקא TS לא קשה למצוא, אני רואה הרבה ואשמח להניח פתקים עבורך.

(אגב, אני מחפש קליאו ספורט ואחת שמורה קצת יותר קשה למצוא)

פורסם

אשמח אם תעזור לי.

אפשר לך ה"פ.

אני אהיה כנה ואגיד שלא זכור לי שראיתי את הרכב הזה על הכביש מעולם, אבל אולי זה בגלל שאני בקושי נוהג. (סתם ככה בהליכה או ריצה, אני לא אזהה רכב, כי אני בלי משקפיים :)

• תוכן חדש...