Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה קומפוננט עדיף ?SoundStream XSC.6 VS Mrel puls

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת אומרת הכול ,

ההפרש במכיר הוא 100 ש"ח השאלה היא מה ההפרש באיכות.

תודה לעוזרים.

פורסם
הסאונדסטרים הוא בדיחה . הוא גורם לפולס להישמע אלוהיים .

תשובה לא מקצועית ולא נכונה

3 דברים :

1.מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לחנות ושישמיעו לך את הרמקולים האלה ואז לבחור.

זה גם מה שאני עשיתי, כל מה שאמרתי למתקין זה טווח מחירים, והוא השמיע לי 5-6 סטים עד בחרתי מה שלטעמי נשמע הכי טוב ולא עיניין אותי בכלל איזו חברה אני שומע .

2.הSOUNDSREAM נשמעים ממש טוב לטעמי ,בארץ הם פשוט לא מוכרים מספיק, הייתי בחנות בצפון שאפילו לא הכירו את החברה.

3.בדר"כ אני לא נוהג להגיב בפורום אלא בעיקר לקרוא ולצבור ידע אבל במקרה הזה היה חשוב לי שתלמד מטעות שאני עשיתי:

את הקומפוננט האחורי שלי לא שמעתי לפני שקניתי ( T52S מהסדרה הגבוהה של ROCKFORD ) ולטעמי הם נשמעים ממש גרוע בהשוואה ל SOUNDSTREAM שעולים בערך 700 ש"ח פחות ,בקיצר עשיתי טעות וממש התאכזבתי.

HU - Alpine 9887R

Comps - ROCKFORD T152S, SOUNDSTREAM XTC.6 + MT22

Amps - ROCKFORD 600.1BD , CRUNCH P1800.4

Sub - SOUNDSTREAM XS-12

פורסם

על טעם וריח אין מה להתווכח, אבל מסכים שסאונסטרים לא מוכרים מספיק בארץ למרות שהסדרות הגבוהות שלהם מעולות גם מגברים וגם רמקולים. אבל סדרת האקסטרים לפי דעתי פשוט נשמעת נורא. מיד חלש וטוויטר צרחן. זאת הייתה ההתלבטות שלי בעבר ובסוף הלכתי על הפולס, מה שהיה בחירה מוצלחת מאד!

ושתראה שאני אובייקטיבי, חבר שלי מוכר סט אקסטרים ממש חדש במחיר טוב, אם תתעניין פנה אליי בפרטי.

בברכת שבת שלום, קורן. :wink:

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אומנם אני חדש פה בפורום. אבל הספקתי לקרוא הרבה.

ואותה שאלה ששאלת נשאלת בהקשר של הרבה רמקולים פה.

וכמו שאמרו מעליי היחידה שיכולה לתת לך תשובה טובה לשאלה כזאת,

זאת האוזן שלך.

אתה היחיד שיודע איזה מוזיקה אתה אוהב ואיך אתה אוהב שהיא נשמעת.

אחד אוהב צלילים גבוהים וישקיע בגלל זה בטוויטרים ואחד אוהב באסים אז הוא ישקיע בסאב.

עד שלא תשמע לא תדע

פורסם

תשמע , אני אמרתי בקצרה . אם אתה רוצה הסבר מפורט אין בעיה , בוא נתחיל מזה שסאונדסטרים היא חברה כן ידועה גם בארץ , אנחנו מדברים כאן על הדגם הכי נחות שלהם , גם אני כמוך שמעתי פולס ושמעתי את הסאונדסטרים הנ'ל , אהבתי יותר את הס''ס בגלל שלא הבנתי הרבה אז וגם בגלל ששמעתי את שניהם בבוטקה בחנות עצמה , מה שמשנה מאוד . קניתי עוד כשהם עלו מחיר מגוחך לכל הדעות השפויות של 900 שח , והם הוגברו על מגבר לא פראיר בכלל של זטק . במילה אחת - בדיחה , המיד מתקשה לרדת מתחת ל 75 הרץ , הטוויטר הוא כמו שילוב של פוקאל ורוקפורד בקטע רע מאוד - חד . חוץ מבלינג בלינג אין לסט הזה כלום , עלוב נפש . לא סתם הוא מתומכר בחול ב 90 דולר . אחרי שנה שידרגתי לפולס ונפקחו עיניי כאילו אני מקשיב לג'ניסיס אבסולוט . אני שמח שבחרת בפולס , אתה יכול לשדרג לmt22 בעלות סימלית .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

שמע אם אתה רוצה סאונדסטרים לך על ה

ls.50c

יש לי אותם ואני מזה מרוצה מהם הם עובדים על רוקפורד t4004 התוצאה ביחד מדהימה

• תוכן חדש...