Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי את הרדיו דיסקים שלחברת Alpine דגמים של 9856 ו9833 שניהם אותו מחיר..

איזה יותר שווה לקחת?. האם המכשירים ניתמכים בישראל(רדיו וכו)

לא מצאתי הסבר מפורט על ה9856 (באתר עיברית ..אנגלית לא הצד החזק שלי)אז אם מישהו יכול להיבא לי קישור אני ישמח.

איזה מחיר שווה לקחת אותם. שניהם יד ה 9856 אפילו במצב יותר טוב

תודה מראש

פורסם

ה-9833 הוא אכן מכשיר ישן, תשקול פעמיים ותבדוק טוב אם אתה קונה ביד שניה, שלא תמצא את עצמך עם מכשיר שעוד חודש תלך לו העינית.

פורסם

התקציב שלי הוא לכול המערכת עד 5K כולל הר"ד וזה אמרו ליכלול סאב של קיקר 2מגברים אחד קיקר ואחד סאונדסטרים(או שניה קיקר מהדרגות נמוכות)קומפונט מוראל דוקט והתקנה וחיוט אני יודע שזה דרישות קצת גבוהות אבל אם קצת קשרים הכול אפשרי

הציעו לי את שני המכשירים ב900 שקל אני מאמין שאפשר לרדת ל750-800 ביגלל זה אי רוצה יד שניה זה בהכי קצת כסף אני יכול להיבא את המוצר הכי איכותי ביחס לכסף....שוב פעם הם תומכים בארץ?.

נ.ב מה ז"א מה אני רוצה.

• תוכן חדש...