Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

jl w3?

לא שמעתי עליהם אף פעם ולא מצאתי עליהם כלום בזאפ.

אפשר קצת פרטים תמונה משהו?

אני חושב שאני מעדיף ללכת על חדש ולא יד שניה הכי בטוח הכי טוב

פורסם

תשמע ליד שנייה יש חסרונות ויתרונות.

למשל יש אנשים שקונים כל מיני רכיבים ומוכרים אותם בגלל כל מיני סיבות כמו אי התאמה למה שהם צריכים, לא אהבו את הרכיב וכו'.

ככה יוצא מצב שהוא רוצה למכור אותו , אבל כמובן הוא מיידית איבד מהערך שלו ברגע הקנייה , ולכן הוא לא יוכל למכור את מה שהוא רוצה במחיר קרוב מאוד למה שהוא קנה אותו בגלל שהוא יד שנייה, וככה יוצא שאתה יכול להרוויח ולקנות את מה שתרצה במחיר יותר זול.

אבל הבעיה מתחילה שאתה לא יודע מה ההסטוריה של המוצר. יכול להיות שהוא היה גם שנה בשימוש ואמרו לך שהוא היה רק חצי ואין קבלות. מה תעשה?

זאת כבר החלטה שלך. אתה יכול להרוויח , ואתה תוכל להפסיד אם יקרה משהו למה שקנית.

אני ממליץ לך לקנות כשאתה יודע מה עבר על מה שאתה קונה, למרות שזה קצת קשה אבל יותר בטוח.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אתה צודק...אני מעדיף לא לקחת את הסיכון אלא אם יהיה מישו שאני מכיר אישית או מישו שאני סומך עליו...

אתה יכול להמליץ לי על סאב כלשהו?או לתת לי פרטים על הסאב שחברנו הזכיר קודם?ה"jl w3"?

תודה רבה

• תוכן חדש...