Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DYNAUDIO System 240MK2

lioro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי MKI או MKII אני עדין לא יודע - קניתי אותו במחיר מציאה מוגזם...

הסט מעולה בשבילי מאחר ויש הרבה מיד והגבוהים רכים מאוד (תוצאה של טוויטר משי גדול) - כל דבר ווקאלי שיעבור דרכו יישמע מדהים - לא פחות.

בתחום הבאס הוא נותן יפה, אבל לא כמו שציפיתי שיתן - אני נאלץ עדיין להשלים עם הסאב קצת.

הבעיה העיקרית מבחינתי בסט היא שהוא קצת "מתפזר" שהמוזיקה נהיית מסובכת (רוק, דיסטורשיין וכאלו) - אולי זה רק אני ואולי זה דווקא בגלל שבכל מוזיקה אחרת (גם ג'אז וגם האוס..) הוא נשמע מאוד מדוייק ומפיק צליל מדהים שקשה להאמין שניתן להשיג ברכב (במה קדמית גבוהה יחסית).

מה עוד שאני עדיין מתקשה להתרגל לרמקולים קדמיים וסאב בלבד (ללא רמקולים אחוריים).

מקווה שעזרתי.

חגי

...CASKA for life

פורסם

אין יבואן למוצרי דיינאודיו לרכב בארץ, לכן גם אין מחיר.

בגדול - חברה מצויינת, הוופרים שלה (אולי גם הטוויטרים) מבוססים על אותה טכנולוגיה כמו של מורל.

קח בחשבון שיש להם וופרים גם בקוטר 7" או 6.75", מה שעלול להיות בעייתי ברכבים מסויימים. שים לב לפני הקנייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הוא לא :wink:

6K? מישהו חי בסרט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סרט טוב עם יקנו ממנו.

סרט רע יקבל הקונה.

שמעתי סט ישן שלהם.

סאונד מעוד נעים ועדין. הוופרים יותר טובים לדעתי ממורל (בתחום המיד בס.). הטיווטרים ממש דומים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

סיקרן אותי.

ניתן להשיג MKII חדש ב 550$, אני בטוח שאפשר למצוא בפחות. משומש ראיתי ב 270$.

נ.ב, כמו שחשבתי, מדובר בוופר 7". שים לב.

איתמר.

פורסם

לאחר כ 6 רכבים שעברתי עד היום ובמקביל 6 מערכות סטריאו ברכב ברמות שונות ובתקציבים שונים - אני אומר בהחלטיות שזה הסט קומפוננט הראשון שאני מתכוון לפרק מהאוטו כשאמכור אותו - וזה רבותיי אומר המון !!!!

שלא תבינו אותי לא נכון - יש לסט הזה מגרעות ולא קצת - החל מהגדלים הלא סטנדרטיים וכלה באופי סאונד שלא מתאים לכל מוזיקה אבל יש בסט הזה משהו אחר - יש בו נשמה !! - תשמעו בסט כזה וויטני יוסטון (לא אני לא כוסית.. אבל חברה שלי גם נוסעת באוטו..) ותבינו על מה אני מדבר - עד כמה התחום הווקאלי דוחף ועד כמה רכים הגבוהים !!!!!

חגי

...CASKA for life

פורסם

החיסרון של הסט זה לדעתי הטוויטר רחוק מלהיות רך, לגבי המידבאס פשוט מעולה התקנתי אותו בקיק פאנל ניגן בצורה מפתיעה נישמע עמוק וירד נמוך ללא קושי.

פורסם

למיטב ידיעתי, ההבדל בין ה MKI ל MKII הוא הטוויטר- כי הטוויטר שלי מאוד גדול פיזית והוא רך ואפילו רך מדי..

...CASKA for life

פורסם

יקאר! זה באמת שווה את המחיר, כשמוראל נותנים את אותם הביצועים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
בקשר למחיר של סט קומפוננט המחיר בסביבות ה-4500-5000 שקל לסט קומפוננט במידה של 5.25' מארק 2.

קראת את מה שרשמתי? איך מ 550$ לסט 7" חדש מחנות (ועוד ה 5.25 יותר זול) הגעת ל 5K?

עם משלוח (נגיד עוד 100$) ומיסים (נגיד 40% מתוך 650$) הגענו ל 3100 ש"ח.

לאיפה נעלמו 2,000 שקל? אחריות? נעליים.

איתמר.

• תוכן חדש...