Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע עוד שלושה שבועות והשאלה האם כדאי לדחות רכישה מתוכננת( HU עדיין מחפש דגם, קומפוננט הרץ היי אנרג'י) ולהקדים רכישה מאוחרת יותר(סאב גם עדיין מחפש דגם) ולקנות הכל בארצות הברית???

פורסם

ממש לא תמיד.

במיוחד בסחורה אירופאית, את המוצרים של הרץ יהיה לך קשה למצוא בארה"ב, ואם כן המחירים יהיו יקרים יותר מבארץ.

אם מדובר על מוצרים אמריקאים יהיה לך מאוד משתלם לקנות את הכל שם, הפערים גדולים מאוד .

ואם אתה מביא אותם לבד, אתה גם חוסך את עלות המשלוח.

under construction..

פורסם

אלא שבמקרה של רמקולים אם המכס יעשה שיקוף בטוח זה מתגלה

אז רצוי לעבור באדום כדי למנוע אי נעימות אלא אם כן העלות עד 200$

נהג ותיק

פורסם

אפילו אם אתה מביא אתך ואתה עובר באדום - כל עוד שאתה מצהיר הם יהיו נחמדים אליך ויתחשבו בך.

הבאתי סחורה ב450 דולר וחייבו אותי 60 דולר מכס שזה סה"כ בסדר גמור מה גם שאת המגבר שקניתי שם שקניתי ב250 דולר בארץ הייתי קונה במינימום 2300 שקל, אז זה היה משתלם מאוד.

שלא לדבר על רוקפורד 3 סיקסטי גרסא 1 ב200 דולר.

אם אתה עובר בירוק ולא תופסים אותך רווח נקי שלך ובאמת רוב הזמן הם לא בודקים בכלל - אבל אם תופסים אותך - אתה מסכן.

מישהו אמר 300 אחוז כנס?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז את ההרץ אני אקנה בארץ את השאר פה??

ורדיו דיסק כדאי לקנות גם שמה? מה עם הכיול? איך אני יכול לדעת איזה מכשיר ניתן לכייל ואיזה לא?

פורסם

באתר הזה יש הרבה דגמים והפירוט שלהים .

אם הדגם תומך בתדרים ארופאיים אז לא תצטרך כיול

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

מרבית מוצרי האודיו זולים יותר בארה"ב, מה גם ששם יש מותגים טובים ומעניינים שאין אצלנו.

מצד שני יש את עניין התדרים ביחידות ראש ואת הקטע שרמקולים \ סאבים \ מגברים הם דברים כבדים וגדולים שתופסים הרבה משקל ונפח.

אם תמצא רדיו שניתן לקלוט בו תדרים אירופאים (אקליפס 7200 לדוגמה?) ואין לך בעיית מקום או משקל - קנייה בארה"ב היא קנייה משתלמת ביותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בארה"ב משתלם מאוד מאוד מאוד אבל זאת אם אתה הולך להביא את החבילה איתך במזוודה.

לדוגמה מגבר DLS A5 עולה 500$ בארה"ב ופה בארץ 4000 ש"ח - 5500ש"ח אני משאר?

500$ בימיינו זה? = 1700 ש"ח? אם מתקלקל אתה תמיד יכול להביא עוד אחד (!) ואתה עדיין לא תגיע למחיר בארץ :roll:8)

וגם בארה"ב סה"כ מהתרשמות שלי עד היום ההתנהלות וההתנהגות עם המוצרים טובה כך שלרוב המוצרים מגיעים במצב 100% שלמות ונשמרים טוב בחנויות כך שהמוצרים שלהם לא באמת נחוצים לאחריות לעומת מה שהולך בארץ (!) כל מוצר שני כנראה קיבל בעיטה במקום הלא נכון ולפי חוקי מרפי בדיוק איך שתפוג האחריות תצטרך אותה יותר מכל! :?

תהנה מקניותך..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני יכול להעיד שלהביא מארה"ב במזוודה זה אחד הדברים היותר טובים שעשיתי... 2 מגברים של JL וסט קומפוננט של דיימונד. עברתי במסלול הירוק, ונכון, זו הייתה הליכה של כמה עשרות מטרים שהרגישו כמו נצח נצחים - אבל בשנייה שהדלתות האוטומטיות נסגרות מאחוריך ואתה מוצא את עצמך באזור קבלת הקהל...וואי וואי...איזו הרגשה טובה הייתה לי! רק בשביל להחזיר את הדופק שלי חזרה למצב נורמלי כל הזמן אמרתי לעצמי שהבאתי סחורה בשווי של כמעט 10,000 ש"ח בפחות מ- 3,500 ש"ח. הרגשה נפלאה!

יחד עם זאת, אם יש דבר שדווקא לא הייתי מתלהב להביא מחו"ל, למרות המחירים הכ"כ מפתים זה דווקא HU. לפי דעתי ונסיוני זה אחד הרכיבים שעדיף שיהיה מי שייקח עליו את האחריות כאן בארץ ולאורך זמן. זה רכיב יותר עדין והרבה יותר מורכב מרמקול או מגבר. דווקא בזה לא הייתי חוסך והייתי בכל זאת רוכש בארץ. זה מה שאני הייתי בוחר לעשות.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

תכלס? כמעט כל קנייה מארה"ב בתחום הסאונד תהה זולה יותר, הזמנתי דרך EBAY אלפיין חדש שמתומחר בבארץ בערך ב3000, כל תהליך היבוא, לא כולל עניין המכס עד עכשיו היה 320$ כולל משלוח, לא כולל מכס, חישוב גס העלה 1600 ש"ח כולל מיסים. תוריד מזה דמי משלוח? הייתי חוסך עוד 300 ש"ח בערך...

להביא מארה"ב ישתלם ב90% מהמקרים, אפילו אם תעבור במסלול הירוק. הבעיה היא לא המכיסה כמו ניפוח המחירים של מוצרי אודיו.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לדעתי אתה טועה, לפי מיטב הבנתי, אחריות יצרן היא אחריות יצרן, חוצמזה, גם כשתקנה בחו"ל, יש אחריות, חברות מסויימות אפיול ייתנו לך החזר על נמשלוח. יתרה מכך, באיזור ה1000 ש"ח הזמנה מחו"ל כמעט ולא אטרקטיבית, ההבדל באמת מינורי, ולא שווה לחכות את ההמתנה (הלפעמים) מייגעת.

כל מוצר אודיו לרכב מחוייב במכס של 32%, משלוח הוא דבר משתנה,

על יחידת ראש תשלם משלוח של כ50-70$, כנ"ל על סאב, לגבי קומפ' לא בדקתי, אבל אפשר לעשתו סקר קצר אם חשקת נפשך.

בכל מקרה, דוגמא בשבילך, אפילו 2.

קח נקודת מוצא של 1$ = 3.5 ש"ח

• דוגמא 1)סאב jl 10W3v3 - בארץ 1300 ש"ח בערך.

בארה"ב 139 דולר, משלוח 98$, חישוב זריז [(139+98)*3.5]*32.8%= 1100, תוסיף שחרור מהמכס אפילו 200 ש"ח, זה המחיר בארץ (לא תמיד משתלם, כמו שאמרתי)

• דוגמא 2) יחידת ראש של אלפיין 9887 עולב בממוצע 2800 בארץ. בארה" 309$ עם משלוח של 73$ החישוב יוצא [(309+72)*3.5]*32.8% = 1770 ש"ח, תוסיף 200 ש"ח הסדרים מול המכס ודברים שלא צפויים מראש, עדיין 800 ש"ח הבדל, וזה וואחד הבדל.

בעקרון מה ששמתי לב שהעסק מתחיל להשתלם (נגיד 500 ש"ח זה כבר משתלם) בערך מעלות ומשלוח של בערך 300 דוחר, אבל זה לא כלל ברזל.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מחיר משלוח עבור סאב בחיים לא היה ולא יהייה 50-70$

אלא אם כן אתה שולח אותו דרך הים וגם אז אתה מחכה לפחות 50 יום .

להזמין מחו"ל מוצרים שנמכרים בארץ לדעתי זה לא כל כך כדאי .

פשוט מאד - האחוזים כבר לא כמו שפעם - 100% רווח\חיסכון.

לכן כדאי לרכוש מוצר עם שירות וגב מאשר להתחיל תפילות ושליחות לחו"ל עבור תיקונים.

זוהי דעתי .

• תוכן חדש...