Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלי לבחור רכב ליסינג קבוצה 2

טויוטה ומאזדה נפסלו

כעת אני מתלבטת בין רנו מגאן לבין פורד פוקוס

הדברים החשובים עבורי:

1. בטיחות (רכב למשפחה)

2. נוחות נסיעה (~שעה ביום לכל כיוון)

3. מרווחת (2 כסאות בטיחותמאחור נכון לכרגע :wink:)

הבנתי שהרנו מגיעה ממש "עירומה" וחבל כי אני צריכה מראה חשמלית ימנית ודלתות אוטומטיות גם מאחור...

לגבי הפוקוס - זמן המתנה ארוך...

אנא עיזרו לי ותנו לי עוד אינפורמציה לגביהם

תודה

פורסם

לא הבנתי מה זה דלתות אוטומט מאחור.

לגבי הפרמטרים שציינת , הרכבים בעלי בטיחות כמעט זהה על פי תוצאות הריסוק .

נוחות - בנושא הזה אני יכול להמליץ על המאגאן, נוחות הנסיעה שלה גבוהה יותר, הכיסא ותנוחת הנהיגה במאגאן לטעמי עדיפה.

מרווחת - שתיהן מרווחות, והם לא יתקשו לאכלס 2 מושבי בטיחות מאחור , תא המטען של המאגאן עדיף בזכות עיצוב ומפתח אשר נותנים משטח העמסה גדול ומרווח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם הדרישה שלך זה חלונות מאחור ומראות חשמל ואלא השתי מתמודדות היחידות נשאר לך רק ברירה אחת וזה הפוקוס בגלל שבמגאן אין מראות חשמל,לגבי חלונות אנני יודע לבגיד אם יש מאחור או לא.

פורסם

המגאנים החדשים שקיבלנו בחברה בשלושה חודשים אחרונים כוללים מראה ימנית חשמלית.

לדעתי התוספת הנ"ל נעשתה בהרכבה מקומית בגלל הפקק שסותם את המקום ממנו יצאה פעם הידית של המראה הימנית.

פורסם
לא הבנתי מה זה דלתות אוטומט מאחור.

לגבי הפרמטרים שציינת , הרכבים בעלי בטיחות כמעט זהה על פי תוצאות הריסוק .

נוחות - בנושא הזה אני יכול להמליץ על המאגאן, נוחות הנסיעה שלה גבוהה יותר, הכיסא ותנוחת הנהיגה במאגאן לטעמי עדיפה.

מרווחת - שתיהן מרווחות, והם לא יתקשו לאכלס 2 מושבי בטיחות מאחור , תא המטען של המאגאן עדיף בזכות עיצוב ומפתח אשר נותנים משטח העמסה גדול ומרווח.

מוזר, שדבר כ"כ בסיסי אתה לא יודע!

דלת אוטומטית, זאת דלת, שנפתחת לבד בעת עצירת הרכב+ כיבוי המנוע, חיישן מזהה שהנוסע ירד מן הרכב ולאחר מכן הדלת גם נסגרת אוטומטית.

פשוט גאוני...:-)

• תוכן חדש...