Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה כללית על כל סוגי ה-GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דרך אגב ה GTI הכחולה

מהממת

היא עומדת על 4 בולמי קוני מתכוננים

הדש בורד שלם!!

אין לה טסט!

אכן שנת 93

עם ממיר

של מישהו זקן

והוא רוצה עליה 50,000 שקל!! :shock:

פשששש!

דשבורד שלם! אכן פיצ'ר ששווה לציין כשמוכרים רכב. הוא גם ציין איפה אין חלודות, ושפח הזבל ריק?

מדהים, כמה שאנשים רואים בכך שרכב לא מתפורר מעלה.

אה, ותשלחו את ההודעה הזאת ללוי יצחק. שיצחק קצת עם הקפה של הבוקר, מה יש...

פורסם

ה GTI הכחולה בלי הסאן רוף מתל אביב נראית כמו... כמו....

יש לי משהו רלוונטי , כמו סאדאם חוסיין בבדיקות הפרוקטולוגיות שעשו לו .

החוצפה שיש לבן אדם הזה לבקש עליה 50K ...

זה פחות או יותר יקביל לחוצפה של סאדאם שיצהיר שהוא רץ להיות מושל קליפורניה

פורסם
דש-בורד שלם זה אכן פיצ'ר ששווה לציין כשמוכרים 205 GTI/ראלי

יסכים איתי כל מי שיש לו או הייתה לו בעבר 205 GTI/ראלי, דש-בורד חדש משקלו בזהב וגם הוא לא יאריך חיים.

אבל זו סיבה למכור בהרבה מעל המחירון? תודה שיש פה משהו מעוות בצורה בסיסית.

מחיר השוק (לא לוי יצחק) כבר משכלל בתוכו את העובדה שפיז'ו 205 GTI היא בהכרח רכב עם דשבורד מפוצץ?

אני בספק רב אם באירופה זה כך. תראה לי מישהו באנגליה/צרפת שלא יצפה לרכב תקין במחיר מחירון, ולא יוריד מהמחיר על רכב פגום. אני טועה פה?

מדינה של חאפרים...

פורסם
דש-בורד שלם זה אכן פיצ'ר ששווה לציין כשמוכרים 205 GTI/ראלי

יסכים איתי כל מי שיש לו או הייתה לו בעבר 205 GTI/ראלי, דש-בורד חדש משקלו בזהב וגם הוא לא יאריך חיים.

אבל זו סיבה למכור בהרבה מעל המחירון? תודה שיש פה משהו מעוות בצורה בסיסית.

מחיר השוק (לא לוי יצחק) כבר משכלל בתוכו את העובדה שפיז'ו 205 GTI היא בהכרח רכב עם דשבורד מפוצץ?

אני בספק רב אם באירופה זה כך. תראה לי מישהו באנגליה/צרפת שלא יצפה לרכב תקין במחיר מחירון, ולא יוריד מהמחיר על רכב פגום. אני טועה פה?

דשבורד תקין ומושלם ב-205 GTI הינו סיבה אחת לתשלום מעל המחירון המגוכך בפני עצמו.

אירופה לא רלוונטית, מבחר המכוניות והאלטרנטיבות שפרושות בפני חובבי הרכב מעמידות בצל את הצרפתיות החמות ועדיין מכוניות מושקעות ושמורות נמכרות במחירים גבוהים ממחיר המחירון לגטימי ולא מוגבל לתוצרת צרפת כמובן.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
דש-בורד חדש משקלו בזהב וגם הוא לא יאריך חיים.

רוע לב... :lol:

של מישהו זקן

מה, זקנים לא נוהגים?!

תראה את ברשד. :wink:

והוא רוצה עליה 50,000 שקל!!

רז?! אתה מוכר? :lol:

MCS 2008

• תוכן חדש...