Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

החלפתי לוח שעונים בפיאט אונו 92 שלי לאחר שהקודם החזיר את נשמתו לבורא.

250"שח מפרוקיה. הבעיה שב"חדש" שהבאתי יש 200000במקום 170000 במקורי שלי.

האם אפשר להשוות ביניהם ? האם צריך לפרק את הלוח כירורגית או פשוט "להסיע" את האוטו רוורס ?

תודה ארז אביעד.

פורסם

אתה צריך לפרק את הלוח ולכוון את גלגלי השיניים- מדובר במערכת אנלוגית פשוטה ולא צריכה להיות בעיה.

במידה ואתה מסתבך יש מקומות יעודיים שמתעסקים עם לוחות שעונים שיוכלו לסדר לך את העיניין.

טיפ: לא שאמרת שאתה מתכוון לעשות כך, אבל אל תתפתה להחזיר יותר מידי את הק"מ לאחור בהזדמנות "חגיגית" זו.

פורסם

בכון ספידומטרים יבצעו זאת בקלות רבה.

אל תתפתה לעשות זאת לבד, כי מע' גלגלי השיניים, של מונה ממרחק, הנה מפלסטיק ועלולה להשבר כשמבצעים זאת ללא ידע.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך למכון ספידומטרים באזורך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני אישית הייתי מחזיר את השעון.

250 ש"ח? לשעון של פיאט אונו?

בזמנו לסובארו ליאונה עלה לי בשטר אחד של 100 ש"ח. עם ה-150 האחרים התקנתי את השעון + סיבוב מד הק"מ (אגב, לכיוון ההפוך - השעון היה על 160 אלף והרכב שלי היה אז על 230 אלף ק"מ).

פורסם

אם תריץ את המנוע ברוורס ואכן הספידומטר יוריד ק"מ-רז בעצם תצטרך להחזיר את הק"מ-רז שהיה כי המנוע והגיר עשו אפילו יותר רק בשביל להוריד אותו.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

עמית - לא מבינים כ"כ את המשפט שלך. באר אותו למעננו. תודה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...