Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לרכוש רכב חדש בהתאם לפרמטרים הבאים:

מרחב פנימי (אני בעל משקל עודף)

נוחות נסיעה+אחיזת כביש

צריכת דלק

בטיחות

הרכבים לגביהם אני מתלבט הם:

יונדאי i30 1.6

פולקסווגן גולף 1.6

רנו מגאן 5 דלתות 1.6

סקודה פביה

הערות:

מדובר בזוג ללא ילדים

הרכב אמור לשמש לרוב לנסיעות בתוך העיר (חיפה)

למחיר אין משמעות אני מחפש את הרכב שיתן בשקלול כולל את התמורה הטובה ביותר

פורסם

לפי דעתי מייבאך 62 עדיף, יש לו מרווח עצום מאחור, רכב נוח בטירוף. מנוע נחמד V12 עם טורבו ו-550 סוסים רעבים.

גם מכיוון שאין בעייה של כסף וחשבון לרכב פתוח, תשכיר נהג, מאחור במייבאך 62 המון מקום. אבל אם אתה רוצה לנהוג לבד, קח את הדגם הקטן יותר, מיבאך 57 - האוטו גם מאוד מרווח ולא צריך להשכיר נהג.

אבל אני הייתי מתפשר למרצדס S500 עם מנוע V8. סה"כ רכב מרווח, נוח מאוד, חזק ועם סטייל.

אם תקנה בימר מסדרה 7, בעוד 15-17 שנה אני בשמחה יקנה אותו ממך :roll:.

אם ברצינות, ממליץ על סקודה סופרב, רכב מרווח מאוד יחסית, נוח ועם דיזל גם לא זללן. מנוע TDI מעולה, גם עם אוטומט שילוב לא רע לטעמי, 130 סוסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חברה, הכונה היתה שאני לא מחפש את הזול ביותר אלא את זה שיתן לי תמורה מלאה לפי הנתונים שאני מחפש, כמובן שאני לא גאידמק אלא משהו שרוצה להשקיע בצורה נבונה כמו כן אני מחפש רכבים כפי שצינתי ברשימה עם נפח מנוע סביב ה1.6 וקטנים כי אני מתגורר בעיר עם בעיות חניה אנא התיחסו בבקשה לרשימה המצורפת.

פורסם

כל המכוניות שכתבת ברשימתך הן טובות - הפביה קצת יותר קטנה מהאחרות.

לדעתי בצע נסיעת מבחן בכל אחת מהמכוניות ולפי מה שיהיה לך הכי נוח - תקנה.

אם אתה מדבר על תמורה, הגולף בגירסת 1.6 היא לא להיט...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בהיעדר הגבלת תקציב אין ספק בכלל:

Ferrari F490

ובכל זאת: גולף 1.4TSI

גבי עד כמה שאני יודע אין 490 עדיין רק 430 אבל אם כבר אז 430 SCUDERIA! :-D

ferrari-f430-scuderia.jpg

פורסם

פורד פוקוס 5 דלתות - מרחב פנים, נוחות, בטיחות.

או רנו מגאן 5 דלתות - קצת פחות איטית, צריכת דלק קצת יותר טובה אבל מחיר מחירון צונח בגדול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
גבי עד כמה שאני יודע אין 490 עדיין רק 430 אבל אם כבר אז 430 SCUDERIA! :-D

גם אני לא הייתי משוכנע, עד שנכנסתי לאתר של פרארי, וראיתי שהשיווק התחיל.

פורסם

תגובה רצינית לבחור.

הייתי בודק את הגולף פלוס אם היא עדיין משווקת.

מדובר בגירסא גבוהה יותר של הגולף בעלת מרחב פנים עדיף על הגירסא הרגילה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מישהו אמר ג'טה??

הג'טה גם אופצייה מצויינת בצירוף לגולף ולגולף פלוס שהוצעו קודם לכן.

בהצלחה :)

פורסם

אוקטביה חדשה שמבוססת על גולף דור 5, רכב נוח מאוד. ממליץ על גירסא עם תיבה DSG.

הרכב כמה רמות מעל האוקטביה שמבוססת על גולף 4, גם מושבים מאוד נוחים וגם מרווח גדול יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...