Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבקשה (6X9)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בחנויות ושמעתי כמה רמקולים שהימלצתם לי אבל לא היחלתתי...

בכמה מקומות המליצו לי על Lanzar שמעתי פעם מאיזה חבר שהיא חברה טובה אבל לא ניראה לי שהוא מבין ממש ...

היא באמת חברה טובה או שהיא ברמה של Pioneer (הלא טובה ביכלל כמו שהיבנתי פה)?

פורסם
שמעת JBL,הרץ?

שמעתי את GBL GT 5963 אבל לפי המפרט שלו הוא בעל הספק נמוך ואני לא יוד עם הוא יכול לספק אותי ...

אך שמעתי גם את kenood kfc 6980ie והוא גם נישמע מצויין אבל לפי מה שהמליצו לי פה זה שGBL שווה יותר...

בקיצור אני א יודע מה לעשות...

הרץ לא מצאתי אפילו באינטרנט אתה יכול להביא לי קישור אולי?

אבל מה אתה אומר על Lanzar שווה ליבדוק אותם או אפילו לא לגעת בהם?

פורסם

תלך למתקין ותשמע כמה חברות ותחליט מה אתה הכי אוהב.:lol:

ואני ממליץ לך על קנווד, שמעתי אותם פעם אחת באוטו של מישהו, נשמעים פשוט מצויין , באס טוב, צליל גבוה ונקי .

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

תאמת גם אני נידלקתי על הקנווד אבל אני רוצה להייות בטוח...

תודה על ההמלצות אבל אתם לא עונים לי על השאלה...

Lanzar שווה לי ליבדוק אותם ?

או שהיא חברה מסריחה שלא שווה לגעת בה?

פורסם

אני שמעתי מאנשים שהחברה הזאת דווקא בסדר , אז שווה לך לבדוק לפני , ותשמע את הרמקולים האלה של LANZAR ואז תחליט בעצמך.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

עד לפני חודש גם לי היה אחוריים של קנווד,דווקא מהסדרות הגבוהות(אגב 90RMS לעומת "רק" ה70 של JBL),ואחרי ששמעתי את הJBL הבנתי שזה פשוט עולם אחר.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

לגבי לאנזר : היו לי שני זוגות 6/9 והטוויטרים נשרפו מהר..(וזו לא הייתה התקנה לקויה)

יש לי הים סט של -וMac Audio (וOlympic Gold)

http://www1.zap.co.il/model.aspx?modelid=150525

רמקול 6/9 שבא עם קרוסאובר...

או סט של Rockford T1693C

http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=411529

שניהם ברמה גבוהה מאוד, רק צריך מגבר טוב...

• תוכן חדש...