Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכבים : פג'ו 104 , סיטרואן BX TRS ,פיאסטה , פאג'ו 205 , רנו קליאו , רנו קליאו B , היום מאזדה 3 .

אופנועים : ג'אווה ,סקיפר , CN 250 , EN 500 , VN 800 , הארלי 1340 , ויסטרום 1000 סוזוקי נימכר לאחרונה .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז ככה: לי עדין לא יצא להיות בעלים של רכב, אך אני מקווה שבקרוב כן.

אפשר על היסטוריית הרכבים של אבא שלי מ15 שנה האחרונות.

1993- וולוו 940.

1994- וולוו 960 3 ליטר .

לאימא באותה שנה הייתה BMW סדרה 3.

1996- וולוו 960 עם אותו המנוע רק הצורה היותר חדשה.

1996- ביואיק לה סייבר

1997- GMC ספארי

1999- סאאב 9000CD שנת 95

2001- אופל אומגה CD ביזנס

2003- סאאב 9000 טורבו CS.

2007 והנוכחי - סיטרואן C5 שנת 2004.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

רכב ראשון - סיטרואן דה-שבו דיאן 79'...רכב מדהים שמלמד אותך דבר או 2 על נהיגה בטוחה והערכה לרכב ואיכותו...

לאחר מכן הגיע פאג'רו קצר פתוח 97' שנסע המון ובד'כ לא על הכביש...ים המלח עד המרכז כמעט ללא כביש סלול ( סתם דוגמא קטנה)

פולקוואגן שירוקו 85' 1800 אוטו'...מאוד אהבתי את הרכב אבל אני שונא אוטו' בכל דרך אפשרים כך שנפתרתי גם מזה.

ולאחר חיפושים ארוכים אחרי בחירת ליבי..הגיע הזמן להתחדש ב 306 GTI-6 2000 אשר איתי עד היום (בערך 3 שנים) וככל הנראה גם לעוד הרבה זמן...

בינתיים אצל ההורים עברו פורד אסקורט 91' -מיני מיינור 76'- רנו 5 82'- סובארו DL למיניהן (נגנבו אחת אחרי השניה) - טויוטה פריוויה - סיטרואן BX 88'- אופל ווקטרה 94'- מרצדס ויטו ידני - סיטרואן פיקאסו 2003. ויש גם טריומף TR7 75' בתהליכי שיפוץ.

היו עוד כמה רכבים מאוד מעניינים בבעלותו של אבא שלי לפני העלייה לארץ מברית המועצות לשעבר אבל אני לא כל כך בקיא בהן...

אני יודע שזה נשמע כמו הרבה רכבים וכשאני מסתכל על הרשימה אז זה באמת הרבה ..אבל רובם היו במקביל אחד לשני כי כמעט בכל זמן נתון היו בבעלותינו לפחות 2 מכונית, לפעמים 3 כי הדיאן נשארה איתנו הרבה אחרי שהוחלפה ונמכרה לפני פחות משנתיים.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני שמח להחיות את השירשור החביב הזה,

אז לעסק:

1.פז'ו 305 לבן חלוד שנת 84.

2.יונדאי גטס (ליסינג שנה שיחקתי בין אוטומט לידני).

3.פיאט בראבה משנת 96 ידנית 1400 שנמכרה במחיר מחירון (כן, כן, מחירון).

4.יונדאי אטוס 01 אוטומט ולמה? רכב שהתאים "בול" לתקופת הלימודים הפקוקה והצפופה באונ' ת"א. שנתיים אפס תקלות, טסט בצ'יק, חניה בכל רווח שאף אחד לא יכל להכנס. נמכרה ב4000 מעל למחירון אחרי יום של פרסום ולאחר שהטלפון באמת לא הפסיק לצלצל.

5.אלפא רומאו ספרינט 88 אדומה, מדהימה עם מגנזיום bbs לבנים, פשוט מלכת יופי. מנוע הזרקה 1700 עם כל שיפוריי השילדה והמנוע שאתם יכולים לדמיין. יד 3 אצלי נקנתה מאדם מבוגר שטיפח אותה ללא רבב כולל התקנת מזגן מיבוא ועוד דברים ברמת החוט והבורג. הלכה לעולמה בצער רב בתאונת שרשרת שלא באשמתי. כמובן שלא היה לה ביטוח מקיף, עד היום אני בהליכים לנסות ולהחזיר את ההשקעה שלי (כ20000 ש"ח) עם הערכות שמאי ומכתב מהבחור שנכנס בי ומודה לגרימת התאונה ועוד ועוד. כבר שנה וזה עדיין אפילו לא בדרך לתביעה וכנראה לא אראה את הכסף, כולל עוד 4000 ש"ח שהוספתי לאחר התאונה. הצער הגדול ביותר שלי הוא, שלא הספקתי להנות ממנה ולאחר 3 חודשים בלבד איבדתי אותה. (מצטער על ההרחבה פשוט זו צלקת שמסרבת להגליד).

6.פולסווגן פולו 03 אוט'.

7.כיום אני נוהג ב206 xs משנת יצור 04, אדומה ומהנה. בסופיי השבוע אני לרוב על B4 משנתונים 06-09.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

נהג חדש, המכונית הראשונה והאחרונה לשרשור הזה היא גולף FSI שנת 2007 - מאוד מרוצה ממנה.

תודה לך זה שמעלי שהחיית את השרשור.

volkswagen Golf, 1.6 TRENDLINE FSI 2007, 115HP

פורסם

וואו!! קראתי את הכל וזה היה סיפור טוב לפני השינה...:-P

אבל אי אפשר ללכת לישון בלי לספר את הסיפור שלי:

הראשונה והחביבה - פיאט 131, שנת שמונים ומשהו (זה היה מזמן :cry:), ידנית ובצבע ירוק צפרדע מזעזע. אוטו טנק! שירתה אותי נאמנה במשך כל השירות הצבאי ואז כשהשתחררתי, היא הלכה לעולמה בטוטאל לוסט לאחר שפגשנו מקרוב את אי-התנועה הירוק של תחנת דלק ברמת-גן...:roll:

ניסאן סאני GLXI 1.6, מודל 93, ידנית וכסופה. אמנם של אבא, אבל נסעתי עליה המון. זריזה, חזקה ומאד אמינה. חבל שהלכה לעולמה בטוטאל לוסט מעצבן, לאחר 10 שנים ו-85000 ק"מ בלבד.

פיאט אונו 60 1.1, מודל 86, ידנית כחולה. שירתה אותי נאמנה במשך 5 שנים והעבירה איתי 4 דירות... זה היה פרייבט עם נשמה של ג'יפ. מה רק לא עשיתי איתה...8) נפרדה ממני בצער לחלקי חילוף עם למעלה מ-215000 ק"מ.

מיצובישי לנסר 1.6 GLX, מודל 93, אוט' לבנה. נפרדנו כידידים לאחר שנה. (היתה קצת כבדה)

פורד פוקוס 1.6, מודל 06, אוט' אפור עכבר מליסינג. עשתה את העבודה כרכב משפחתי. לא יותר לא פחות.

כיום:מיצובישי סופר לנסר 1.6 GLX, מודל 95, אוט' לבנה. אוטו עם לא מעט נאחס, לא שום דבר מלהיב, אפילו די משעמם, אבל שעשה (ועדיין עושה!) את עבודתו כבר למעלה מ-6 שנים. יושבת בחנייה ומחכה לגואל...

ניסאן אלמרה פרפקט 1.8, מודל 01, אוט' לבנה. הרומן רק התחיל...:wink:

וזהו בינתיים.

"הפחד הכי גדול של בני האדם הוא נאום פומבי. מספר שתיים הוא מוות... זה אומר שאדם ממוצע יעדיף בהלוויה להיות בתוך הארון מאשר לשאת את ההספד!" (סיינפלד)

פורסם

1. אלפא ג'ולייטה 79 רכב ראשון נרכש אחרי הצבא ב88 (עדיין אצלי).

2. אלפא ספיידר 72 נרכשה ב90 (עדיין אצלי)

3. סובארו ליאונה סטיישן. הוחלפה ב

3. אלפא 33 סטיישן, נהרסה על ידי חבר...

4. דייהטסו אפלאוז שרדה כמה שנים ונמסרה אחר כבוד לאחותי.

5. אלפא 164 3.0 גיר רגיל, האלפא היחידה שמכרתי, עשתה לי את המוות במוסכים ותענוג בכביש.

6. פוקוס 2001 תחילת ההדרדרות

7. אלפא 147 2002 קצת לנשמה בסוף שבוע (עדיין אצלי).

8. פוקוס 2003 יורדים

9. פוקוס 2004יורדים

10. פוקוס 2006יורדים

11. שברולט מליבו 2007 חשבתי שהגעתי הכי נמוך שאפשר אבל...

12. מיצובישי גרנדיס 2007 - השפל של כל הזמנים המוטוריים שלי אחרי כניעה לדרישות נשים ודרדקים שבסוף הובילו למרד הגדול והבלתי נמנע שלי וחזרה למקורות בדמות:

13. אלפא 159 TI עם מתלים מוקשחים ומושב אחורי צפוף ואין מקום בבגאג' ואין מקום להזמין חברים וגיר ידני וכל מי שיש לו טענות שיסע באוטובוס.

• 6 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...