Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הגעתי לישורת האחרונה, ביום ראשון, אני אהיה הבעלים הרשמי של סאב 9" מסויים :-P

שהוא בעצם הדבר האחרון שחסר לי כדי להתחיל להרכיב את המערכת (לפחות עד שתגיע יחידת הראש החדשה)

מה שאומר ש-שישבת אני הולך לעבוד הרבה על החיווטים. הבעיה היחידה שנתקלתי בה עד עכשיו היא איך אני אמור לחבר את המינוס לגוף הרכב בתא המנוע ותא המטען, ובנוסף איך אני מחבר את הפלוס והמינוס למצבר בלי (וסלחו על לי על הבטוי ) לחרבן את כל החיווט. אני יודע שיש מעין נעלי כבל עם סוף שהוא כמו כמו שייבה, אבל אני לא מוצא כאלה שמתאימים ל4 גייג', אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון.

נ.ב.

פלטה של 10 מ"מ +- MDF חכולה לשאת משקל של מגבר? אני מעדיף לא לקדוח חורים מיותרים בגוף הרכב.

שוב, כהרגלי בקודש,

תודה מראש לעונים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

את הפלוס את מעביר מהמצבר דרך קיר האש ומשחיל אותו לבגאז' ומחבר לכניסת ה-+,PWR,POWER במגבר.

ואת המינוס אתה מחבר לכניסת ה- -,GRD,GROND במגבר..ובצדו השני את מחבר אותו לשלדת הרכב.

אתה יכול לקדוח עם בורג חדש או לחבר לבורג קיים (שנוגע בשלדה) ברכב.

אתה לא צריך לחבר את המינוס מהמגבר למצבר אלא לשלדה בלבד.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

בכל חנות טמבור שמכבדת את עצמה תוכל לרכוש סופית כבל טבעת בקוטר כניסה של 25 מ"מ = 4 גייג'

כבל + לחבר לחבק + במצבר

אם תאמר איזה רכב יש לך זה יעזור מאחר ויש מספר סוגים של נעלי מצבר .

כבל מינוס ניתן לחבר עם סופית כבל רגילה לבודי של הרכב יש להוריד את הצבע בשביל לקבל מוליכות טובה יותר .

פלטה 10מ"מ מחזיקה ללא מאמץ מגבר - אין בעיות .

פורסם

מה זה סאב 9"? :wink:

בכל מקרה, אין לך מה לגעת במינוס של המצבר במנוע, הוא כבר קיים. ההצעה היחידה שלי היא לעבות אותו ולבדוק שהוא שלם ולא אכול קורוזיה.

המינוס היחיד שאתה צריך לעשות הוא מינוס למגבר. כמו שנאמר, אתה יכול לעשות מינוס חדש (לשייף נקודה בפח הרכב, ולקדוח שם בורג עם סופית) או פשוט למצוא סופית גדולה שתיכנס מתחת לבורג של החגורות בטיחות האחוריות.

בכל מקרה תקפיד שהמינוס יהיה לפחות בעובי של הפלוס, ואל תשכח לשייף את המקום אחרת לא יהיה מגע מספק והמינוס לא יעשה את תפקידו נאמנה. אם אתה קודח תיזהר, מאוד קל לחורר חלקים אחרים שלא היו אמורים להיות מחוררים :wink:

MDF 10 מ"מ מסוגל לשאת משקל של מגבר, בוודאות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם לי יש מגאן סדאן ועשיתי ככה..:

norm_12A5EFE06DC945D69ED62659834EDC81.JPG

חיברתי את המינוס (הכבל הכחול) לשלדת הרכב בעזרת בורג קודח..

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...