Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש גדול ואווירה טובה.

שמחתי לראות את עופר וניר שבחרו להגיע אחרי העדרות ארוכה.

היה אחלה. מפגש הבא עושים על האש?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה מפגש טוב, שמעתי הרבה סוגי מערכות חדשים וקיבלתי כיוונים חדשים למערכת עתידית.

נתראה בפעם הבאה.

מיקי(פיג'ו 306 שחורה).

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

הייתי לזמן מוגבל מאוד ושמחתי לראות שכל פעם יש יותר אנשים.

החור בראש מהBTL עדיין מורגש - אולי בפעם הבאה יהיה עדיף לפצל את החניון לSPL ולSQ כי זה פשוט לא הולך טוב ביחד.

נהניתי לשמוע את הטוויטרים אצל רועי, אפשר בהחלט להבין למה מישהו יוציא 400 דולר על כל טוויטר אם כי הפער בינם לבין טוויטרים אחרים הוא לא כזה גדול, יש הבדל מורגש - למי שמוכן להשקיע, שווה את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה מפגש מצויין,עם המון באס(בעיקר מהאוטו של שומאכר)ובאמת יש ציפצופים באוזניים עד עכשיו.

תודה לאורן על הכיוון המצויין,עכשיו שומעים את הסאב הרבה יותר חד ונקי ממקודם.

נ.ב מה עם תמונות?מישהו הועיל בטובו לצלם כמה כאלה(אני שכחתי את שלי בבית)?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

בכיף שמחתי לעזור:lol:

היה מפגש מצוין+!!

כיף כל פעם מחדש פשוט ת-ע-נ-ו-ג!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

נינג'ות!!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין כמו מפגש כדורגל מצויין

דוד תאמין לי אתה אחלה פאוור פורוורד!

:]

היה כייף

ואלי נראה לי כל מי שראה מה עשית

חושב שנתת קפיצה לירקון ויצאת מוטאציה! תותח!

פורסם

אלי יאחרגול תפסיק לקפוץ מעל מכוניות!

רוני בפעם הבאה שיהיה כדורגל אני בא עם מיגונית כמעט הורידו אותי פעמים..:-(

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

אגב,מצאתי סוף סוף את שם הדגם המדוייק של המגבר שמגביר לי את הסאב.ולמרבה הפלא,יש לו את אותם נתונים כמו של הדגם החדש שיש עכשיו בחנויות.

http://ampguts.realmofexcursion.com/Pioneer_GM-X862/

380RMS בגישור.לא כזה רע כמו שחשבתי בהתחלה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

AVK אתה יודע מה מוזר לא כתוב בכמה הוא חותך את הסאב , כאליו יש גיין וקרוס שהוא או FLAT או LOWPASS לא היה שום זכר לחיתוך כל שהוא. מוזר:silly:

פורסם

היה כייף =]

למה לא הבאתם אטמי אוזניים? חשבתם שצחקתי? :-)

והJBL באמת סאב חזק. לא ציפיתי אבל הופתעתי לטובה(דוד)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...