Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס או פולו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש רכב קטן אוט' ב 50 אלף. בסכום הזה אני יכול לקנות"

פולו 2003 מנוע 1.4 אוט'

יאריס 2001

מקריאת הודעות הבנתי שרוב חברי הפורום אוהבים את היאריס אבל רציתי בכל זאת את עצתכם

איך הפולו? אמינה? עד כמה משמעותי האחזקה שלה בגלל שהיא גרמנית ? והאם כדאי לי להתפשר ולרדת שני שנתונים ולקחת יאריס במקום

תודה

פורסם

אני אישית מעדיף לקנות שנתון יותר גבוהה.

בתקציב הנ"ל תוכל לרכוש פונטו ספייס משנתון 05 בערך- חסכונית מאוד ומאובזרת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לדעתי היאריס עדיפה על הפולו בגרסה האוט'.

היאריס הוא רכב פשוט ואמין מאוד ( יש אחת כזו בבית, 3 וחצי שנים ו-0 תקלות. לא לפתוח פה לשטן, תודה. ).

לך על היאריס.

פורסם

אז עדיף לי לרדת שתי שנתונים וללכת על היאריס 2001ולא על הפולו2003 ?

האמינות של היאריס והביצועים שלה לא נפגמים כתוצאה מזה שהיא יותר ישנה מהפולו ?

פורסם
לדעתי היאריס עדיפה על הפולו בגרסה האוט'.

היאריס הוא רכב פשוט ואמין מאוד ( יש אחת כזו בבית, 3 וחצי שנים ו-0 תקלות. לא לפתוח פה לשטן, תודה. ).

לך על היאריס.

+1, מצתרף להמלצה של דניסאן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז עדיף לי לרדת שתי שנתונים וללכת על היאריס 2001ולא על הפולו2003 ?

האמינות של היאריס והביצועים שלה לא נפגמים כתוצאה מזה שהיא יותר ישנה מהפולו ?:shock:

פורסם
אני אישית מעדיף לקנות שנתון יותר גבוהה.

בתקציב הנ"ל תוכל לרכוש פונטו ספייס משנתון 05 בערך- חסכונית מאוד ומאובזרת.

עידן

מצטרך להמלצתו של מר J.

!AWDSOME

פורסם

אבל אם נשים רגע את הפונטו בצד... אז עדיף לי לרדת שתי שנתונים וללכת על היאריס 2001ולא על הפולו2003 ?

האמינות של היאריס והביצועים שלה לא נפגמים כתוצאה מזה שהיא יותר ישנה מהפולו ?

פורסם

אם תחזור על אותה שאלה שלושים פעם בטח תקבל עוד המון תשובות :-P

ולתשובה הכי נכונה: הכל תלוי באקזמפלר שתמצא. אם תמצא יאריס מטופלת ושמורה, אין סיבה שהיא תעשה לך יותר מדי בעיות, ולהפך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אתה מעדיף נוחות ובטיחות על פשטות ואמינות, לך על הפולו. חוץ מזה הפולו דור4 אמינה מאוד, חסכונית ויש לה המון ביקוש בשוק היד שניה.

אני אישית מחזיק כזו מודל 2008 ואין מה להשוות מול כל היריבות שלה מבחינת איכות/נוחות/בטיחות.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

אני שואל על הפולו כי פשוט אני לא מוצא יאריס .. קשה מאוד למצוא לכן אני רציתי לדעת על הפולו אם היא מומלצת כאופציה שניה במקום היאריס thats it

ושוב תודה

• תוכן חדש...