Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל הכבוד (ויש המון ממנו)

אם באמת מדובר בפיט סטופ-הם לא כאלו מומחים בניהול מנוע,

המקסימום שהם עושים זה להתקין מפת ניהול מנוע מוכנה מראש של חברות בחול.

הייתי ממליץ על פרילינג אבל מאוד קשה להגיע אליו (ואני עדין)-אבל בכל זאת שווה את הטרחה לפחות לשם התייעצות

זאת דעתי.

פורסם

תראו מבחינת נושא כספי כיוון שפעם ראשונה שאני עושה דבר שכזה . המחיר נשמע לי מוזר כי זה רק ניהול מנוע. לכן התעייצתי פה. אין בעיה לשים גם יותר. אך צריך לבדוק לא?

זה לא משנה אם זה פיט סטופ או כל מקום אחר רועי התוכנה היא לא מיורת ע"י פיט סטופ וגם לבד יוכל לצרוב אותה ולהעביר. אז גם אם אני עושה בפיט סטופ אצל מישהו שפירק מנוע או 2 בחיים שלו. אני מעמין שהתוצעה לא תיהיה תלויה בבן אדם כמו במקרה של רפד/פחח.

תודה לכולם על התגובות.

פורסם
תראו מבחינת נושא כספי כיוון שפעם ראשונה שאני עושה דבר שכזה . המחיר נשמע לי מוזר כי זה רק ניהול מנוע. לכן התעייצתי פה. אין בעיה לשים גם יותר. אך צריך לבדוק לא?

זה לא משנה אם זה פיט סטופ או כל מקום אחר רועי התוכנה היא לא מיורת ע"י פיט סטופ וגם לבד יוכל לצרוב אותה ולהעביר. אז גם אם אני עושה בפיט סטופ אצל מישהו שפירק מנוע או 2 בחיים שלו. אני מעמין שהתוצעה לא תיהיה תלויה בבן אדם כמו במקרה של רפד/פחח.

תודה לכולם על התגובות.

טעות בידיך,

פיט סטופ הם לא מוסך ובשום פנים ואופן אסור להם לגעת ברכבים

הם רק מוכרים את הציוד המדובר ומעבירים את העבודה לבעלי מקצוע מתאימים.

לגבי ניהול מנוע אני מאמין שזה בעיתי פחות, אם כי לפי חוק עדיין אסור להם לבצע כל שינוי או עבודה על כלי רכב.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רכשתי מיני one 2002 גיר רגיל ואני מעוניין לשפר את האוטו קצת ולעלות את כוחות הסוס, לפי מה שהבנתי אם אני שם צ'יפ זה מעלה אותי ל115 סוסים אבל הסתכלתי באתר של שיפורי רכב מקצועי E&A ורשום שם שהמיני one 2002 מעלה אותי רק ל99 כוחות סוס למרות שזה רק שינוי תוכנה. אם אפשר עזרה בזה?

ועוד משהו הבנתי שאם אני ישים צ'יפ stage 2 זה יעלה לי את ההספק ל127 כוחות סוס שזה קצת לא נשמע הגיוני על מנוע בלי טורבו אם יש מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח תודה.

פורסם
חבר'ס - אתם שוכחים שגם לקופר שבאה עם 115 יש צ'יפ לנמכר על ידי סופרצ'יפס וכביכול מעלה ל 127 כח סוס - לא שווה כבר לעלות ישירות מ 90 ל 127 - שווה גם 6000 שקל !!

איך זה שמתווספים 40 כ"ס ואין שום צורך בשינוי אחר ,כמו סעפת פליטה וכל מיני דברים אחרים?

פורסם

כי הם לוקחים במקור מנוע עם הספק כזה ומסרסים אותו להספק יותר נמוך.

זה לא מנוע 90 כוח שמעלים לו את ההספק, זה מנוע 120 כוח שמורידים לו את ההספק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפי מה שהבנתי אבל במיני one 2002 אני לא יכול לעלות אותה ל115. אלה רק בשנתונים החדשים יותר והיום רכשתי אחת כזאת וקצת התאכזבתי :(

• תוכן חדש...