Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חנייה, מה יקרה אם לא אשלם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! פעם ראשונה שקיבלתי דו"ח...

רציתי לשאול לגבי חנייה- אם אני עוצרת את הרכב לדקה, רק בשביל לשאול משהו, וחוזרת מיד למכונית, אני צריכה לשלם? הרי זה לא חניה, זה עצירה? היום עצרתי את הרכב שלי במקום שהיה בו כחול לבן, והייתי צריכה לרוץ כדי לשאול משהו, ומיד רצתי חזרה לרכב, ומה ציפה לי? מישהו שהיה באמצע לכתוב לי דו"ח. כשאמרתי לו שהייתי שם רק דקה, הוא אמר לי: כבר כתבתי, too late. זה נראה לי קצת לא הוגן לקחת כסף על דקה(הרי אם היה מישהו באוטו, לא הייתי צריכה לשלם בכלל, כי הוא לא היה כותב דו"ח).

שאלה שנייה- מה קורה אם אני מחליטה להתעלם מהד"וח ופשוט לא לשלם(זה ממש מכעיס!!!!), מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות?

פורסם

את הפקח לא מעניין כל הסיפורים הרי שלכל אדם יש תירוץ יותר מקורי מלשני.

ברגע שהעמדת את הרכב שלך במקום בו צריך לשים תו חניה / כל דבר אחר ולא עשית כן, על הפקח לרשום לך דו"ח שכן אין באפשרותו לדעת מהי הסיבה שבגינה עזבת את הרכב.

את יכולה לא לשלם את הדו"ח רק קחי בחשבון שלאחר מספר חודשים במקום 100 ש"ח הוא יעלה 150 ש"ח ואם לא תשלמי גם אותם זה יתפח עוד ועוד (הוצאות גביה, עו"ד ועוד 1001 דברים) עד שלבסוף גם הגבלה על חידוש רשיון הרכב / עיקול על הרכב (למרות שאני חושב שזה לא חוקי אך עדיין מבצעים זאת לעיתים).

לשיקולך :)

פורסם

א. אפשר לנסות ולערער על הקנס

ב. אם לא תשלמי את הקנס במועד הוא יוכפל. אחר כך הוא צובר ריבית.ישלחו אליך מכתבי התרעה. על פי החוק לא תחול התיישנות של הקנס אם נשלח מכתב כל 3 שנים (גם אם לא תקבלי את ההודעה).

לרשויות המקומיות יש כיום אפשרות חוקית לעקל את חשבון הבנק שלך כך שקשה להתחמק מתשלום.

פורסם

ואיך הפקח אמור לדעת שהיית שם רק דקה שעה או יומיים ?

אם לא תשלמי הקנס יגדל ויגדל , לאחר שלוש שנים יעקלו לך את חשבון הבנק ואם לא תלכי להילחם בבית משפט בסוף תשלמי פי 5.

יש היום איזי פארק, מכשיר פשוט וקל לתפעול איתו אפשר להחנות דקה, או 12 דקות ולשלם רק עבור הזמן שחנית.

• תוכן חדש...