Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פג'ו חמודה וזקנה, 1600, ידנית, דיימונד.

ימי הקיץ החמים נותנים אותותיהם. יש לי תופעה של חימום מנוע כאשר המנוע מתאמץ או כשעומדים בפקקים/רמזורים עד 100 מע'.

עכשיו החמודה עברה טיפול לא מזמן שנתן לה זריקת מרץ. הוחלפו שמנים, פילטרים ובטח דחפו גם תוסף ובאמת שהיה יציב על 90 לזמן מה.

אחרי זמן קצר פסק המזגן מלעבוד, הלכתי למזגניסט והוא הוסיף גז, למרות שלא נראה לי שזה קירור שיא צמוד עם היד חשתי בצינה מתקבלת על הדעת. המזגינסט נתן לי טיפ לא להפעיל את המדחס כשאני במהירות גבוהה כי זה יכול לדפוק אותו (האם אמת?).

ועכשיו.....

נתקעתי בז'בוטניסקי הפקוק בבני ברק, יום חם, המנוע התחמם ואפילו עבר במעט את קו המאה, המזגן הפך למאוורר.

מאז, פעם עובד פעם לא. יום שלם יכול להיות שלא יעבוד, ויום למחרת עובד כמו תנין. כשלא עובד, הנורית הירוקה במפסק נדלקת אבל לא שומעים רעש של כניסת המדחס לעבודה, או דעיכה רגעית בטורים).

פעם אחת בכוונה הדלקתי אותו תוך כדי נסיעה והוא נתפס והתחיל לקרר. עכשיו ההגיון אמר לי שאולי, אם המאוורר השני של המזגן לא פועל, המזגן לא ירצה לפעול. פתחתי את מכסה המנוע וראיתי את המאוור מסתובב לאיטו (אמור להיות לו שתי מהירויות לא?).

בקיצור האם יש קשר בין חום מנוע לפעילות מזגן? האם התופעה נשמעת כמו מאוורר שפעם עובד ופעם לא?

חשבתי כבר לשים מפסק בתא הנהג שידנית שיאלץ את המאוור לעבוד במצערת מלאה.

לעזרכם אודה מקרב לב, דב.

פורסם

ברגע שמערכת הקירור לא מתפקדת כראוי (מערכת הקירור של המנוע) אז המיזוג לא יעבוד כמו שצריך.

שם לב שהמאוורר יסתובב בשיא המיהרות שלו כשהמזגן עובד,

בטורים גבוהים המדחס מוציא את מירב הקירור שכן הוא מסתובב מהר יותר .

במידה ובטורים גבוהים המזגן לא מקרר כנראה שיש החלקה של הרצועה, ויש כנראה גם חיישן שמשווה את סיבובי המנוע לסיבובי המדחס ובמידה והם לא שוים המדחס מתנתק,

שם לב שהסל"ד כשהמדחס עובד אמורים להיות יציבים בתחום של ה 1000 - 900 ,

תנסה דבר כזה אחרי שהמזגן עובד כמה דדקות גע בצינור העבה והדק שנכנסים לקיר האש הם אמורים להיות קרים

אם הדק חם זה אומר שאין גז, , שטוף את המעבה מזגן עם מים כנראה שנתפס עליו לכלוך שמונע מהגז להתקרר,

אצלי שטיפה יסודית עם חומר שיפרה המון.

ואני מציע לך לפתור מהר את עניין מערכת הקירור אולי יש סתימה בראדיאטור או משאבת מים שצריך להחליף.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...