Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

הרכב:הונדה סיויק שנת 97 אוטומט 1600 סמ"ק.

הבעיה:"מחלת השכחה".אם בעת כיבוי הרכב שוכחים לכבות את המזגן או את מפשיר האדים,ממשיכים הנ"ל לעבוד כרגיל על אף כיבויו של הרכב.

התוצאה:כאשר מנסים להתניע את הרכב בשעות הבוקר לאחר לילה שהמזגן או המפשיר אדים ברכב היו פועלים,הרכב ממאן להניע.

הנזק:להעיר את אחי שגם לו יש רכב כדי שיבוא להניע עם כבלים,או לחלופין לחפש אזרחים טובים שיוכלו לסייע..

פתרון לבעיה:צריך המלצה לחשמלאי שיוכל לדאוג לכך שבעת כיבוי הרכב גם המזגן והמפשיר אדים יכובו.

השמועות אומרות:שלא כל חשמלאי רכב יודע לבצע עבודות מהסוג הזה, ולכן אני מפנה שאלה זאת אליכם.כל חשמלאי מגוש דן יעזור.

בתודה מראש

שי

פורסם

המצב הסטנדרטי במכוניות הונדה סיויק הוא,שבעת כיבוי הרכב גם המזגן והמפשיר אדים מתכבים???

אני לתומי חשבתי עד עתה שזאת לא "בעיה" אלא פשוט מציאות הקיימת ברכבי הונדה הנ"ל..

האמת שווה בדיקה..:wink:

בתודה

שי

פורסם

אני אוהב שכשאני מכבה את האוטו, כל המערכת החשמלית פשוט "מתה".

מן הסתם צריך שהזיכרון של הרדיו והכל ימשיך לעבוד אבל האידיאל זה שברגע שאתה מכבה את הסוויץ', אתה יכול להיות בטוח שהמצבר לא ימות לך במהלך הלילה.

אני הייתי רץ לתקן את זה.

פורסם

הבנתי...

מה שאתם אומרים שהמצב ברכב ממש לא תקני בלשון המעטה...

1-יש לכם מושג ממה מצב זה נגרם?

2-מה בדיוק אמור לעשות החשמלאי על מנת לסדר את זה?

בתודה מראש

שי

פורסם

זה הרבה פחות מסובך ממה שנראה לך.

כמו שאפשר לגרום לרדיו ולאורות להיות מחוברים לסוויץ' או לא להיות מחוברים, ככה כל חשמלאי יכול לחבר או לנתק את המזגן.

מה גרם לזה? סביר להניח שמישהו התעסק עם המערכת החשמלית בלי טיפת ידע ועשה טעות או משהו.

בכל אופן, הייתי הולך לחשמלאי טוב בשביל זה כי אם יש אלתורים אולי הם שם כדי לפתור בעיה אחרת, יותר רצינית.

פורסם

לרפי ולכולם

חוץ מיעקב סימל מראשל"צ יש חשמלאי יותר קרוב באיזור גוש דןשיכול לפתור את הבעיה הנ"ל

בצורה מקצועית?

בתודה מראש

שי

• תוכן חדש...