Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות איך לטפל בבעיית סחיבה של לנסר 92 עייפה, המנוע עשה 215K וגם בלי מזגן הוא לא מצטיין בסחיבה, אבל ההבדל ברור. הרכב גם רועד כשהוא על Drive ובמיוחד כשהוא על רוורס, וכשמפעילים את המזגן הרעידות מתגברות.

פעם אחת כשהמנוע היה קר, הפעלתי מזגן וכשעליתי ל-100 קמ"ש אז הרכב נחנק ונכבה לי - מאז אני משתדל לא להפעיל בכלל את המזגן אבל הימים האחרונים מאוד חמים וכל הקיץ בפתח, אי אפשר בלי... ניסיתי בימים האחרונים לנסוע קצת עם מזגן - היא נוסעת בסדר גמור והמזגן מקפיא, אבל יש בעיית סחיבה והאצה ולא עליתי למהירות גבוהה כדי שהיא לא תיכבה לי שוב.

אני מנסה להימנע משיפוץ מנוע, שיעלה לי מעל חצי מערך הרכב. האם יש עוד אפשרויות שיכולות לעזור לבעיה? בדיקה וניקוי של הקרבורטור אולי?

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם
אני מנסה להימנע משיפוץ מנוע, שיעלה לי מעל חצי מערך הרכב. האם יש עוד אפשרויות שיכולות לעזור לבעיה? בדיקה וניקוי של הקרבורטור אולי?

אשמח לשמוע את דעתכם.

קודם כל להתחיל בקטנה - שיפוץ מאייד ובד' מע' הצתה.

תיקון של שני אלו יכולים לעזור משמעותית.

פורסם

אני הייתי מתחיל מניקוי קרבורטור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תתחיל מהדברים הקטנים , טיפול כללי לרכב שמנים , פילטרים , פאלגים , חוטים הצתה הכל תשתמש ברכיבים איכותים בלבד.

אחר כך כיוון ושיפוץ קרבורטור מקצועי אצל בעל מקצוע מומחה , יש בפורום מישהו בשם צביקה שהרבה ממליצים עליו תנסה אצלו.

בעיקרון אחרי הפעולות האלה הרכב צריך לחזור ולסחוב טוב .

פורסם

תודה לכולם,

התקשרתי לצביקה ואני אגיע אליו לשיפוץ קרבורטור בשבוע הקרוב.

כבר בטלפון אפשר לשמוע את המקצועיות והאדיבות שלו, לרגע לא חשבתי אפילו ללכת לאף אחד אחר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רציתי לעדכן ולספר לכם על ביקורי אצל צביקה בנתניה, היה שווה לנסוע עד נתניה אפילו מראשל"צ.

צביקה מקצועי ביותר, כיוון את הקרבורטור והטורים, השקיע ברכב הרבה זמן ומאמץ ואף טרח ללמד אותי קצת מה הולך מתחת למכסה המנוע. נסענו לכמה נסיעות מבחן עד שהייתי שבע רצון מהסחיבה.

וגם כשחזרתי אליו אחרי כמה ימים עם בעיה נוספת שהופיעה, הוא פינה את הזמן וטיפל בי באותה המסירות. אפילו מצאתי בעזרתו מוסך אמין וטוב.

והמחיר? הכי הוגן שנתקלתי בו.

עכשיו האוטו נוסע וסוחב כמו שצריך - דבר שכמעט לא האמנתי שיכול להיות לעומת המצב הקודם.

צביקה - תודה על הכל !

• תוכן חדש...