Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי שאלה ואני מקווה שפניתי למקום הנכון.

קנו לי אוטו פולקסווגן גולף שנת 2008 מנוע 1.6 טיפטרוניק.. לפני כמה ימים קיבלתי אותו עכשיו יש לי שאלה,

כתוב לי במסמכים של האוטו שצריכת הדלק שלו [בנסיעה משולבת] היא 8.2..

בנתיים נסעתי 124 ק"מ והתרוקן לי רבע טנק..

http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=9&a=32

עכשיו השאלה היא כזאת, האם צריכת הדלק של האוטו שלי היא גבוהה או נמוכה..

אני יודעת שהמכוניות של פולקסווגן צורכות כמות מטורפת של דלק, ורציתי לדעת אם גם החדשות כלולות בזה..

כששאלתי את איש המכירות בחברה אז הוא אמר שלי שזה נמוך יחסית למכוניות פולקסווגן אחרות.. אבל לא ידועת אני מעדיפה להתייעץ עם אנשים שלא יהיה להם אינטרס לשקר לי בנוגע לזה..

פורסם

על מנת לחשבת צריכת דלק בצורה יותר מדויקת, יש לתדלק טנק מלא עד שהאקח קופץ פעם אחת, לאפס את הקילומטראז', לנסוע באוטו כמה שיותר (עדיף עד שמתקרבים לאזור האדום, למען הדיוק), לתדלק מיכל מלא עד שהאקדח קופץ פעם אחת ואז לחלק את הקילומטראז' הנוכחי במספר הליטרים שנכנסו בתדלוק. זו הצריכה בקילומטר לליטר.

יש לקחת בחשבון שצריכת הדלקת תלויה במשתנים שונים כגון אופי הנסיעה, מהירות הנסיעה, זמן הנסיעות, תנאי הדרך וכו'

ע"מ להשוות את תצרוכת הדלק שלך, כנס לשרשור תצרוכת הדלק הראשי (לא יודע איך קוראים לו, השתמש בחיפוש)

פורסם
על מנת לחשבת צריכת דלק בצורה יותר מדויקת, יש לתדלק טנק מלא עד שהאקח קופץ פעם אחת, לאפס את הקילומטראז', לנסוע באוטו כמה שיותר (עדיף עד שמתקרבים לאזור האדום, למען הדיוק), לתדלק מיכל מלא עד שהאקדח קופץ פעם אחת ואז לחלק את הקילומטראז' הנוכחי במספר הליטרים שנכנסו בתדלוק. זו הצריכה בקילומטר לליטר.

יש לקחת בחשבון שצריכת הדלקת תלויה במשתנים שונים כגון אופי הנסיעה, מהירות הנסיעה, זמן הנסיעות, תנאי הדרך וכו'

ע"מ להשוות את תצרוכת הדלק שלך, כנס לשרשור תצרוכת הדלק הראשי (לא יודע איך קוראים לו, השתמש בחיפוש)

אלף כל אני בת ..

אני לא רוצה לדעת תוך כמה זמן יגמר לי הדלק.. או חישוב מדוייק של צריכתץ הדלק שלי אני רק רוצה לדעת אם 8.2 בנסיעה משולבת זה הרבה:]

פורסם
אלף כל אני בת ..

אני לא רוצה לדעת תוך כמה זמן יגמר לי הדלק.. או חישוב מדוייק של צריכתץ הדלק שלי אני רק רוצה לדעת אם 8.2 בנסיעה משולבת זה הרבה:]

על מנת למנוע בלבול, יש לציין את היחידות שבהן נמדדת צריכת הדלק. צריכת הדלק אצלך היא 8.2 ליטר ל 100 ק"מ, שזה כ 12 ק"מ לליטר. לדעתי צריכה סבירה. לא שותה כמו מכוניות ענקיות V6\8 ולא חסכוני מדי.

תשימי לב, שנתנוי צריכת הדלק שמצהירות עליהן היצרן, לא תמיד תואמות את המציאות, ורצוי לבדוק באופן עצמאי מדי פעם, כדי להיות מודע לצריכת הדלק ברכב.

פורסם
הכוונה היא -

8.2 ליטר דלק, ל 100 ק"מ נסיעה

נכון...

עכשיו כדי לדעת מה צריכת הדלק שלי לקילומטר אני מחלקת 8.2 ב100 וזה יוצא 0.082..

עכשיו זה הרבה או קצת? 0.082 ליטל לקילומטר..:|

פורסם
על מנת למנוע בלבול, יש לציין את היחידות שבהן נמדדת צריכת הדלק. צריכת הדלק אצלך היא 8.2 ליטר ל 100 ק"מ, שזה כ 12 ק"מ לליטר. לדעתי צריכה סבירה. לא שותה כמו מכוניות ענקיות V6\8 ולא חסכוני מדי.

תשימי לב, שנתנוי צריכת הדלק שמצהירות עליהן היצרן, לא תמיד תואמות את המציאות, ורצוי לבדוק באופן עצמאי מדי פעם, כדי להיות מודע לצריכת הדלק ברכב.

תודה רבה:]

זה מה שרציתי לדעת :]

המשך יום מקסים.

פורסם
נכון...

עכשיו כדי לדעת מה צריכת הדלק שלי לקילומטר אני מחלקת 8.2 ב100 וזה יוצא 0.082..

עכשיו זה הרבה או קצת? 0.082 ליטל לקילומטר..:|

הצריכת היא 8.2 ליטרה למאה קילומטר, או 100 קילומטר ל 8.2 ליטר.

אם מחלקים את המשוואה ב 8.2 יוצא 12 קילומטר ל 1 ליטר. פשוט.

• תוכן חדש...