Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לדעתי הבחירה של סובארו תהיה נבונה כי אני מכיר את מאס מאז הולדתו.

אתחיל בהכרותי עם האבא של מאדס שמו מורטון אוסטברג, חולש על עסקי מחשבים בנורבגיה סקנדינביה ואירופה. נהג מירוצים לשעבר בנורבגיה וסביבתה שממש לא הגיע רחוק. מה שמעניין שתמיד היה ברשותו האוטו הטוב והחדיש ביותר בנורבגיה רק מה לא היה לו את זה. בזמן שפטר והניג סולברג היו בגילו של הבן של מורטון הם תמיד עשו לו בית ספר לנהיגה ולא משנה שבזמנים ההם היה אלוף נורבגי בלתי מעורער ששמו בירגר גונדרסון ויותר מאוחר כשכבר פטר היה נהג של סובארו מורטון השכיר את האוטו המיושן יותר מקבוצת סובארו בעלות של מליון וחצי שקלים לעונה וגם איתו הוא לא הרשים. כשהוא הבין שהוא לא יגיע רחוק הוא התחיל להכניס את בנו מאדס כשהיה בגיל 14-15 לעינייני המירוצים ואכן כבר בגיל 18 הוא התחיל להראות מה שהוא יודע. כסף היה, קבוצה מאורגנת היתה, אוטו מעולה היה, מה עוד יכול הבן לבקש? ואכן בשנה שעברה הוא לקח את אליפות נורבגיה אחרי קרבות קשים עם השועלים הזקנים יותר שנהגו כמובן באוטומבילים מיושנים יותר. לדעתי מזלו היה שאנדראס מיקלסון התגלית הנוספת של נורבגיה לא התחרה בנורבגיה כי אסור היה לו בגלל גילו הצעיר ולכן הוא התחרה באנגליה. השנה השתנה הספור אנדראס מיקלסון מתחרה בכל התחריות של אליפות נורבגיה וסקנדינביה ואכן למאדס ישנה בעיה להתמודד איתו. מה שכן הייתי רוצה לראות ששניהם יהיו כלולים בקבוצת סובארו ושנראה התחרות טובה ומקצועית. אם הייתי שם כסף הייתי הולך על כל הקופה על אנדראס מיקלסון.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

זלמן

לפי כל הפרסומים עד כה, כפי שמתפתחת אליפות הראלי בנורבגיה, היה נראה כאילו אנדראס מיקלסון שולט שם ביד רמה ומדס אוסטברג למעשה "מנגן" כינור שני. כאשר מתעמקים טיפה יותר מגלים למעשה שהם צמודים מבחינת תוצאות וניקוד, מיקלסון עדיין מוביל.

הבחירה באוסטברג נראית משום מה כברירת מחדל, משום שפורסם באופן לא רשמי כי מיקלסון חתום בעצם בפורד לעונה הבאה- כנראה בסטובארט-פורד.

מבחינת סובארו , הפתרון של נהג צעיר כמו אוסטברג הוא מעולה, ביחוד באם הנהג הנוסף בקבוצה יהיה מישהו מנוסה, כמו ההצעה להחתים את הנינג סולברג.

מעניין הוא שאת הטון באליפות העולם נותנים בדרך כלל הפינים ופתאום ישנו כוח עולה חדש מנורבגיה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

נכון מה שכתבת דובי

ב19.6.08 במרוץ בסביבות אוסלו זכה אנדראס מיקלסון במקום הראשון ונחשו מי הגיע במקום השיני? הניג סולברג בהפרש של לפחות 2 דקות אחריו, ופה כבר התחילו הרינונים שהניג בן ה 35 זקן ותם זמנו. שוחחתי גם עם האבא של אנדראס ביום שלישי האחרון והוא ספר לי שאנדראס ינהג בשנה הבאה באליפות העולם בטוח הם רק לא יודעים עם מי. כמו שהבנתם ממה שספרתי בשרשור קודם לאבא אין בעיה שהבן שלו ינהג בכל מקום והוא זה שיממן אותו.

בברכה זלמן

פורסם

זלמן

בראיון שנערך עם דיויד ריצ'ארדס, הבוס של סובארו בראלי בעצם, כשהודיע שהוא מתכנן להכניס עוד קבוצה לראלי הוא אמר שהכוונה היא שינהג שם נהג צעיר ומבטיח, אבל כל הנהגים הטובים תפוסים. הוא ציין במפורש שהם דיברו עם סבסטיאן אוג'ייר שחתום בסיטרואן ולאטבלה שחתום בפורד , כמו כן הוא ציין את מיקלסון ואמר שישנה התחייבות של מיקלסון לפורד .

אני מניח שהם יוכלו לעשות כמו שעשו עם הירבונן .

בתחילת דרכו הירבונן קיבל את הצ'אנס בפורד ואחרי שריסק מכוניות עונה שלמה הוא עבר לסובארו ורק לאחר מכן חזר "בשל" לפורד.

בהנחה שבפורד לא ימצא כסא מספיק אטרקטיבי עבור מיקלסון הוא ילך לסובארו, גם אם אבא שלו יצטרך לשלם כסף, והרבה...

אגב- בתקשורת הבריטית עדיין מקווים שיהיה בקבוצה לפחות נהג בריטי אחד ומדברים שם על כריס מיק או גאי ווילקס, שניהם זכורים לטוב מה-JWRC . כיום שניהם די מחפשים את עצמם.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...