Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף וגולף GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

תיקונים זולים ? אתה בטוח ?

חלקים בשפע ? מקובל :)

אני שואל בגלל שהגולף שלי היתה דפוקה וכמעט כל שבוע הייתי צריך לתקן אותה, עד שעשיתי חריטה למנוע ואז זה התייצב קצת...אבל לפני זה האוטו היה חרא

:roll: והתקונים עלו לי הרבה , החלפים לא זולים !!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי מגב בודד- לי יש כזה תוצרת עצמית כבר 10 שנים.

רוב הפעמים לא שמו לב, פעמים אחרות החליקו את זה כשראו שהוא מנגב "כמעט" את כל השמשה, ורק פעם אחת נאלצתי לקנות מנגנון מפירוק ולהחליף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

מה עם השילדה ? זאת אותה אחת ? (חוץ מהעניין של הקופה)

אם אני מביא שילדה של גולף רגיל ומחליף את המנוע הגיר והכל לחלקים של GTI זה יעבוד ?

זה לא משנה אם זה חוקי או לא , אני שואל מבחינה תיאורתית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פותח השרשור - אתה יודע מה קורה כשמישהו שלא מבין יותר מדי במה שהוא עושה מתחיל לבנות רכב מ0? או שהוא מסיים ואז נהרג בסיבוב, או שהוא מסיים עם רכב שהאמינות שלו שואפת ל-0 שרחוק שנות אור ממה שהוא חשב שיקבל, והחור בכיס - ענק.

עצה שלי, אל תקנה לך גולף GTI ישנה, אם אין לך מושג איך להבדיל בין אחת אמיתית לאחת שהיא לא.

אתה צריך ללמוד קצת קודם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אה - עד עכשיו שהיית בטוח שיש לך רכב גרמני משובח שיציל אותך מתאונה?

מדובר על רכב בן כמעט 30 - ברור שהוא לא בטיחותי. בטח כשהוא שוקל 300-400 קילו פחות מהמכונית הממוצעת על כבישי ארצינו.

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גולף MK 2 הוצגה ב 83. 92 הוא השנתון האחרון שלה אבל בעצם הרכב הוא בעל תכנולוגיית שילדה נכון ל 83.

נכון שלא 30 שנה אבל בהחלט 25.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי גולף דור 2 שנת 92 , אני צריך להתחיל לדאוג אחרי שראיתי את הסרטון הזה ??

הכלל שאני חיי לפיו לפחות דיי פשוט בעניינים כאלו, פוליסת ביטוח חיים סבירה ואני מרשה לעצמי לנסוע כמעט בכל דבר אם אני לבד, אבל את הילד או האשה ב4 כוכבים ולא פחות אם יש אפשרות כזו כמובן...

וברור לי שיש כאלו שיעשו ממש ההפך...:wink:

HFturbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שבגירה אמר, הרכב הוצג לפני 25 שנה, אולי הגזמתי טיפה (מצד שני 25 זה סוג של 'כמעט 30' לא?)

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...