Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הייתי מעוניין להוסיף פלטר פתוח לטויוטה קורולה 1.6 שנת 95

הלכתי לחנות באיזור חדרה "המקום היה עמוס" בעל העסק הסתכל על המנוע ואמר שיש בעיה שהחיישן של הפילטר נמצא לפניו ולא אחריו ושזה יכול לגרום לבעיות ולכיבויי מנוע ושלא כדאי לי להרכיב פילטר פתוח !

האם מה שהוא אמר נכון או שהוא רצה להיפטר ממני בגלל עומס העבודה שיש לו?

פורסם

לא הוא לא נפנף אותך,הוא צדק במה שהוא אמר,יתכן והרכב יקרטע , יעבד כוח בסלד נמוך,סביר להניח שתדלק לך מנורה בלוח שעונים כוונה לתקלה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
אם אתה ממש מעוניין בפילטר, ולאור המצב, שקול פילטר IN - BOX.

+1

גפ לסימוטה וגם ל- K&N יש אינבוקסים טובים

רק תזכור דבר אחד- לא ממש תקבל את הרעש הנעים לאוזן כמו בפילטר פתוח ( תקנו אותי אם אני טועה )

***אנא בפעם הבאה רשום הודעה הגופן רגיל***

יאשה .

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אז מה עדיף מבחינת ביצוע ? אגזוז לחץ או פילטר פתוח? אגב אני לא ממש מחפש את הרעש רק קול נעים לאוזן ואם אפשר שיפור זעיר בביצועים

פורסם
אתה לא מחפש רעש אבל רוצה לשים דווקא פילטר פתוח או אגזוז "לחץ"?

מעניין...

יש אפשרות להפחית את הקול של האגזוז בפלטר מיוחד "זה לפי מה שאמרו לי במוסך"

פורסם

לא "אגזוז לחץ" ולא פילטר פתוח לא מוסיפים לך כוח

אין שום טעם בלשים דוד זרימה חופשית באוטו רגיל- סתם כאב ראש ומושך את תשומת לב השוטרים

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אני לא עבריין תנועה ואין לי בעיה שימשוך צומת לב כול עוד הכול חוקי אצלי.

עדיין לא עניתם לי על השאלה מה עדיף פילטר או אגזוז?

פשוט קול נעים לאוזן וזהו אין צורך לשפר תאוטו אני מסופק ממנו !

פורסם

עדיין לא עניתם לי על השאלה מה עדיף פילטר או אגזוז?

אם אמרו לך שפילטר פתוח יעשה לך בעיות למנוע- אז נשאר לך ללכת רק על האגזוז

אני אישית חושב שזה סתם מיותר והרבה כאן יחזקו את דברי

פורסם

רודי ,

אני מזהיר אותך קהל עם ועדה . קרא את חוקי פורום השיפורים לפני שאתה מחליט לפרסם הודעה .

לפותח השרשור , קרא גם אתה את חוקי הפורום .

כמו כן , תערוך חיפוש על אזוז "לחץ" .

תודה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
רודי ,

אני מזהיר אותך קהל עם ועדה . קרא את חוקי פורום השיפורים לפני שאתה מחליט לפרסם הודעה .

לפותח השרשור , קרא גם אתה את חוקי הפורום .

כמו כן , תערוך חיפוש על אזוז "לחץ" .

תודה .

קראתי את החוקים ואני לא רואה שעברתי על איזה חוק מסויים . חיפוש עשיתי והוא לא ממש עזר לי .

מה הבעיה בלענות על שאלה פשוטה ? מה עדיף אגזוז או פילטר?

פורסם

רמי- עכשיו ראיתי באיזשהו מקום שאסור לצטט אנשים אנשים שהגיבו מעליך

גם אני לא ממש ידעתי את זה

פורסם

פשוט קול נעים לאוזן וזהו אין צורך לשפר תאוטו אני מסופק ממנו !

אם אתה מחפש רק קול נעים לאוזן תנסה להתייעץ בפורום אוודיו, פה זה פורום שיפורים ואם אתה מסופק מההספק של האוטו אז אני מכריז על "סוף דיון".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...