Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום רציתי להתניע ופתאום אחרי ההתנעה הסטרטר לא לפסיק להסתובב כי המפתח ניתקע על מצב "START" והסטרטר הסתובב כאשר המנוע היה פועל, מיד החזרתי את המפתח מצב אחד אחורה.

יש 4 מצבים בסוויץ. OFF ACC ON START

אצלי הממפתח ניתקע על START והחזרתי אותו לON ז"א המפתח לא חוזר בכוחות עצמו, סביר להניח שהקפיץ בפנים השתחרר/נשבר.

האם ניתן לשפץ את המנעול של הסוויץ ולהחליף את הקפיץ שמחזיר את המפתח אחרי הסטרטר?

פורסם

התקשרתי והם מתעסקים עם זה הבעיה היא שאני מב"ש :evil:

רפי אתה מכיר מישהו מב"ש?

אני רוצה יותר לשפץ את המנעול כדי שהמפתח ישאר מקורי ביחד עם המנעולים של הדלתות ותא המטען וכו..

פורסם

לצערי הרב איני מכיר מנעולני רכב בב"ש.

אם לא תמצא בעצמך בב"ש אז אולי כדאי יהיה לתאם עם פאר המנעולים ובכל זאת לנסוע אליהם.

בינתיים הקפד תמיד להחזיר את מתג ההנעה ידנית חזרה למקומו אחורה,לאחר התנעת המנוע כדי למנוע נזק מהמתנע (סטרטר).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יש מנעולן טוב מאוד בב"ש, שמו "יוסף מנעולים" ,

רחוב פנחס החוצב 28 טלפון 0522706759 או 08-6283355.

הוא החליף את המודול החשמלי באאודי (בדיוק אותה תקלה, מפתח לא חוזר לבד לאחר התנעה)

ו"המציא" מחדש מפתח לקליאו עליה השלום, לאחר שאיבדתי את כל המפתחות שלה.

מחיריו הוגנים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ארז איפה הבעיה אצלי במנעול עצמו או בחלק השני שכל החוטים מתחברים אליו?

הסוויץ בנוי בדרך כלל מ2 חלקים, החלק של המפתח והחלק של החיבורי חשמל.

איפה הבעיה? מה אחראי להחזיר את המפתח, המנעול הזה או או החלק שמתחברים אליו החוטים?

כמה אמור לעלות סוויץ חדש ומקורי/מפירוק/לתקן?

פורסם

אני חושב שאוכל לענות רק לשאלה הראשונה:

זה תלוי ברכב.

באאודי הקפיץ המחזיר היה בחלק החשמלי, בדוקאטו הוא דוקא בחלק המכאני, לכן אני לא חושב שאפשר לתת קביעה גורפתעבור כל הרכבים. איך זה ברכבך איני יודע, אני לא מכיר את המזדה.

אם החלק החשמלי תקול, זה לרוב לא סיפור להחליך (היה חוסך לי בזמנו איזה 300 שקל באאודי).

את זה גם מנעולן יכול לתקן , הוא סה"כ קונה את החלק ומחליף.

אם החלק המכני (של המפתח) תקול, אתה חייב מנעולן.

מודול חשמלי לאאודי עולה כ-82 שקל, אבל אני לא רואה קשר בין גרמניה ליפן , גם לא במחירים. לפעמים מחיר חדש/מקורי יכול להפתיע.

עצתי: קודם בדוק בעצמך מה אתה צריך להחליף, ואז עשה סקר שוק.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ארז אם אני מפרק את הסוויץ יהיה אפשר לדעת מה התקלקל?

אני חושב שאצלי החלק הזה נימצא במנעול עצמו (בחלק המכאני), כי בנוסף לחלק החשמלי(מודול כמו שקראת לזה) יש על החלק המכאני 2 חוטים שמתחברים בניפרד, כניראה אלו החוטים של הסטרטר והם מתחברים לחלק המכאני.

פורסם

יום שבת, 6 וחצי בבוקר וכבר אתה ער? :shock::shock::shock:

לענייננו, אין לי מושג מה הולך אצלך במזדה. או שמישהו שמכיר והתעסק עם זה ידריך איך המנגנון עובד, או שתעשה "ניסוי ותהייה" , ותפענח את פעולת המנגנון לבד (בזהירות אהה? לא להרוס משהו).

ייתכן שהחוטים ההולכים לסוויץ' עצמו הם של אימובילייזר? :?:

פורסם

אצלנו באוקטביה הייתה בעייה דומה לפני מספר ימים המעבר בין ארבעת המצבים הייתה מאוד קשה בין מצב למצב,

אבא שלי שם את הרכב בסטופר בבאר שבע החליפו לו שם את המנגנון, עלות התיקון 380 ש"ח.

• תוכן חדש...