Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר של קיקר הוא קלאס D

הוא בערך 200RMS לערוץ

בגישור הוא מוציא 400+ RMS והכי חשוב שהוא קלאס D.

הבעיה שהוא יד שניה,וקנו אותו מחו"ל כך שאחריות אין בארץ,הבנתי שלמגברים בקושי יש בלאי,האם יש בארץ מעבדות לתיקון מגברים של קיקר? והאם אתם חושבים שאני אזדקק למעבדה שכזו?(מה הסיכוים של מגבר להתקלקל?)

זה מגבר 4 ערוצים חזק מאוד והוא קלאס D.

מה יהיה יותר חסכוני בחשמל? לקנות מונו קלאס D ולהישאר עם המאק שלי? או לקנות את הקיקר?

מונו בשביל הסאב שלי זה בעיה למצוא כי יש לי סליל אחד של 4 ohm.

תודה על העזרה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

למצוא מונו בשביל הסאב שלך זה ממש לא בעיה מה התקציב זה העניין :]

בקשר למגברי קלאס D סטריאו

בעבר התעניינתי בהם אך ירדתי מהעניין

אבל אם זה עבור סאב נטו , עשה את השיקולים

ומגבר טוב לא אמור לראות מעבדה .

פורסם

מחיפושים בפורום כן הוא קלאס D ואומרים שהוא ממש חזק,מונו איכותי לסאב שלי עד 1500 ש"ח בארץ לא מצאתי בכלל, משהו איכותי ונותן לי את ה450 RMS.

הסיבה היחידה שאני שוקל אותו הוא המחיר והעבודה שהוא קלאס D - בכמה טרדים כאן כתבו שסידרת ZX של קיקר הם מגברי קלאס D.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה ברור לי,אבל עדיף שיהיה כבר מגבר אחד כמו המאק שלי שהוא AB ועוד מגבר מונו שהוא D.

זה יותר חסכוני מאשר מגבר מפלצתי של AB.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש לי מצבר שהוא רק 46 אמפר אני לא רוצה להעמיס על המערכת חשמל יותר מידי.

מה אתם אומרים על פייז RS2 בגישור למונו?

ביעקרון אני רוצה להעיף את המאק ולקנות 2 מגברים חדשים,או מונו ו2 ערוצים,או 2 ערוצים ו2 ערוצים.

או לקנות מגבר 4 ערוצים חזק.

אני כבר מבולבל ולא יודע מה לעשות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הכי טוב לדעתי זה לקנות מדבר 2 ערוצים+מונו ככה יש לך 2 ערוצים חזקים ואתה לא מוגבר מבחינת הסאב.

אבל אם אתה לא רוצה להעמיס על מהרכבת החשמל שלך אז קח מגבר 4 ערוצים חזק שירים לך את הסט אבל במחינת הסאב אתה תהיה מוגבל בחיבור שלו

IBIZA 20vt

פורסם

חלק מסדרת הZX היא קלאס D באמת וחלק ממנה היא קלאס AB

עד שנתון מסויים הם ייצרו את כל הסדרה בקלאס D באמת, אחרי זה, זה שונה.

הדגם שאני קניתי - לא רשום בשום מקום מה הקלאס שלו וזה דגם שנת 2006.

לאמר לך את האמת - במבחן התוצאה, נראה שזה לא ממש משנה למערכת שלי לא מבחינת תצרוכת חשמל ולא מבחינת סאונד.

אז אני אסיים במשהו נחמד -

מרצה באוניברסיטת ניו יורק ביקש מהתלמידים שלו להגיש לו מאמר שמסביר את ההבדל בין בורות לאפטיה -

הוא היה חייב לתת ציון 100 לתלמיד שהגיש לו "מאמר" של משפט אחד בלבד...

התלמיד רשם: "לא יודע וגם לא איכפת לי".

:-P8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הכי טוב לדעתי זה לקנות מדבר 2 ערוצים+מונו ככה יש לך 2 ערוצים חזקים ואתה לא מוגבר מבחינת הסאב.

אבל אם אתה לא רוצה להעמיס על מהרכבת החשמל שלך אז קח מגבר 4 ערוצים חזק שירים לך את הסט אבל במחינת הסאב אתה תהיה מוגבל בחיבור שלו

מה זאת אומרת מוגבל מבחינת הסאב?

ויכול להיות שאני ארכוש את הRS2 ,יפעיל עליו לעכשיו את הסאב.

יקנה מונו (צריך המלצה בבקשה עד 1600 לפחות 400RMS ב4 אום) ואז יפעיל את הקומפוננט על הRS2 והמונו על הסאב.

כל זה אני מאמין יעלה לי לפחות 2800 ש"ח.

את הקיקר אני יכול לקנות ב1700.

מה אתם הייתם עושים במצב שלי?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם יש לך זמן ותוכל לארגן כסף - עדיף שני מגברים נפרדים.

תצרוכת חשמל יותר חכמה ונכונה וגם הפרדת ספקי כוח וערוצים בצורה אבסולוטית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...