Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה שעשיתי אתמול + עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב, אז אתמול היה לה את הכמעט(או תאונה) אחרי שנה על הכביש בלי שיפשוף.

נסעתי באזור התעשייה של רעננה, לקחתי שם פנייה על 70 (לא 90 מעלות, 140 מעלות בערך)

בלי לשים לב שהיו מים על הכביש, נתתי קצת גז בסיבוב, שנה אני על סיטרואן ZX מכיר את האוטו הכי טוב בעולם, לקחתי איתו פניות יותר חדות ואף פעם לא איבדתי איתו שליטה, האוטו באחיזה מדהימה על הכביש, אבל אתמול בגלל המים על הכביש איבדתי שליטה.

החלקתי לכיוון ימין, נעלתי הגה שמאל, 2 סיבובים ימינה והייתי בנתיב.

באמצע ההחלקה שהייתה בשניה, הרגשתי בום. חבר אחד אמר שנתקעתי עם הגלגל במדרכה, חבר שני אמר שאין מצב שהגענו עד המדרכה כי היינו מאוד רחוקים ממנה.

עכשיו אני מרגיש שזווית הגלגול שלו שונה, אני מרגיש שצריך לסובב יותר את ההגה בסיבוב, יכול להיות שזה חלק מהתאונה? יכול להיות שלא נתקעתי ובגלל הלחץ על החלק הימני אז קרה משו לגלגל ימין? יש לציין שאני שומע בערך 3 חודשים נקישות שאני עולה על במפר\כביש משובש מצד ימין קדמי של האוטו.

תודה על העזרה ותיזהרו בכבישים.

פורסם

בלי לשים לב שהיו מים על הכביש, נתתי קצת גז בסיבוב, שנה אני על סיטרואן ZX מכיר את האוטו הכי טוב בעולם, לקחתי איתו פניות יותר חדות ואף פעם לא איבדתי איתו שליטה, האוטו באחיזה מדהימה על הכביש, אבל אתמול בגלל המים על הכביש איבדתי שליטה.

אתה איבדת שליטה, המים אמנם עזרו לך, אבל אתה הוא זה שאיבד שליטה.

הייתי מתמקד בתחום הזה לפני הכל. אל תאשים את המים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ברור שאני הוא שאיבדתי שליטה, הייתי צריך לשים לב למים ולהאט בהתאם.

אם לא היו מים, לא הייתי מאבד שליטה. כמו שאמרתי כבר היו לי סיבובים חדים יותר במהירויות גבוהות יותר וידעתי לצאת מהם בשלום.

פורסם

אתה יכול להיות בטוח כל כך שהיית יוצא בשלום דווקא באותה פנייה ללא מים? מי יכול להבטיח זאת? לא שנאי מזלזל בך חס וחלילה, אבל גם לי היה מקרה, שפשוט משום סיבה הרכב קיבל זריקת תחת כאילו אין מחר, אי אפשר לדעת מה יש באותה נקודה שלהכביש, כתם שמן, משהו חלק וכו'.

תזכור טוב טוב, חבל שאתה בראש כזה, אף אחד, אבל אף אחד, לא יכול לתת הבטחה שהוא יוצא בשלום מכל מיני טריקים ושטיקים, פשוט אי אפשר לדעת, מנסיון, לא משנה עד כמה אתה טוב. :wink:

פורסם

עם קיבלת מכה במתלה הקדמי גש לכיוון פרונט לפי דעתי יש לך בעיה או משולש או זרוע הגה שמ' המחיר בסביבות 130 ש"ח +עבודה וכיוון פרונט דבדוק

פורסם

עם קיבלת מכה במתלה הקדמי גש לכיוון פרונט לפי דעתי יש לך בעיה או משולש או זרוע הגה שמ' המחיר בסביבות 130 ש"ח +עבודה וכיוון פרונט דבדוק כי תהיה לך בלאי מוגבר בצמיג

פורסם

אוטומטיק - נכון אני לא שומאכר, אבל נהגתי על האוטו הרבה קילומטרים וכן, אני מכיר אותו ואני אומר חד וברור יצאתי ממצבים יותר קשים מהסיבוב, אני מניח שאם לא היה מים אז לא הייתי מחליק, תמיד יש את האחוז היחיד שאתה לא תצא מהסיבוב ותגמור בתוך עץ.

אריק - תודה רבה, מקווה שהנזק לא יותר גדול ובאמת זה רק כיוון פרונט.

מה בנוגע לרעשים שאני כבר 3 חודשים שומע? מצד ימין של האוטו, זה קורה למשל בהאצות עם הגה נוטה ימינה.

אגב, נסעתי עכשיו על האוטו והרגשתי שהאוטו צריך יותר סיבוב הגה מהרגיל, זאת אומרת שאם אני לקחתי סיבוב של סיבוב הגה, אני צריך עכשיו סיבוב וחצי הגה.

אומר למישהו משו?

תודה.

פורסם

כמו שנאמר או משולש או תפוחים או בולם זעזועים.

יכול להיות שזרוע הגה עקומה כתוצאה מכך יש לבצעה יותר סיבובי הגה

פורסם

תעשה ניסוי:

מגרש חניה (או כל רחבה גדולה וריקה), הגה עד הסוף שמאלה ותן גז (לא חזק או משהו, פשוט תאיץ).

אם אתה שומע תקתוקים - מזל טוב הגיע הזמן להחליף ציריה :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלקייס - אם זה קורה לי גם שאני שובר הגה מלא ימינה? 2 ציריות להחליף? כיוון פרונט?

ביום רביעי אני אכנס למוסך עם האוטו ואני אעדכן.

פורסם

א. זה שרשור מלפני 3 שנים.

ב. יש כאלו שהתבגרו מאז, רואים שאתה לא.

ג. מדובר היה באובדן אחיזה עקב מים, לא בנסיעה מהירה בעיר באמצע היום ליד מפגש רכב.

ד. אפשר להתחיל לספר על מקרים שבהם אתה "איבדת" רכב, אתה באמת רוצה להתחיל ?

:roll: מה איתך? לך מותר להאשים את המים?

פורסם

זה היה במקרה מאחורי אזור התעשיה בכביש מHP לכיוון רחוב ויצמן?

אם כן, כל כך הרבה עושים שם תאונות, וכולם על אותו תסריט - כביש ארוך - לוחצים , לקראת הסוף, תמיד אבל תמיד יש שם מים, ואין אחד שלא גומר על המדרכה.

פורסם

נירו - אני חושב שזה בול המקום שזה קרה.אחרי הפנייה יש בערך 300 מטר ואז כיכר? אם כן, זה המקום.

תאכלס פנייה לא מסוכנת - אבל עם מים.. זה יכול להיגמר בתוך המדרכה או העץ.

פורסם

גם לך המים עזרו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=94943

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...