Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

היום בבוקר התחילו כאן עבודות עבודות ברחוב שיש לו צומת עם הרחוב שלי.

אני החנתי אתמול בלילה בחנייה חוקית למהדרין - אפור. היום בבוקר אני קם ומגלה שהרכב שלי הועבר להמשך הרחוב שלי. פליאה גדולה מלאה את ליבי כשלא הבנתי מדוע שכן העבודות בשעה ההיא עדיין לא התחילו.

ירדתי לבדוק מה הנזק ולמה העבירו ואז ראיתי שצד אחד שרטו לי כמעט לגמרי את החצאית ושברו לה את הקליפסים לכל האורך.

התקשרתי לעירייה והם ישר ידעו על איזה רכב מדובר והודיעו לי שהוא נמצא בהמשך הרחוב. כשטענתי שנגרם לי נזק לרכב הם טענו שהם שמו פליירים בדואר שיתבצעו היום עבודות ברחוב, אבל כאן הטעות! העבודות בכלל לא מתבצעות ברחוב שלי ואף לא קיבלתי אסאמאס הודעה בדואר שום דבר שיתבצעו עבודות אצלי ברחוב ושהם מבקשים שלא לחנות היום ברחוב!!

אז עכשיו נשאלת השאלה מה עושים? מי בכלל נותן לעירייה רשות להרים רכב שחונה בחנייה אפורה, בהילוך יש לציין ולהעביר אותו מקום ככה סתם כשהוא בכלל לא מפריע לעבודות!?!

בקשר לנזק - זה ממש נראה כאילו הם אפילו לא הביאו גרר והרימו את הרכב עם מזלגה, ממש כואב לי על הרכב.

אבי.

פורסם

גש לשמאי שיכין דו"ח נזק וכן הערכה לעלות התיקון.

פנה למחלקת תלונות בעיריה בכתב בצירוף המסמכים האמורים וכן תמונות של הנעשה.

אם לא יילך בטוב יילך דרך בהמ"ש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כנראה שלא יהיה מנוס מלתבוע את העירייה בבית משפט.

כפי שטען עידן לפני... גש לשמאי שיוציא דוח על הנזקים, צלם מה שאתה יכול שיוכיח את טענתך(מהרחוב שהחנית ועד לאן שהעבירו אותך,)אם אפשר טלפן שוב לעירייה והקלט אותם שהם העבירו את הרכב למקום אחר ותבע על כל הסכום של הנזק+שכר טירחה של השמאי +עוגמת נפש .

זה לפחות מה שאני הייתי עושה.

בהצלחה.

פורסם

גם אם אכן היו עבודות אצלך ברחוב והחוק כן מתיר להם לגרור את הרכב, עדיין אסור להם ליצור נזק לרכב הנגרר ככה שנושא החנייה חוקית או לא, זה ממש לא רלוונטי.

צלם את הרכב עם הנזק, קח תמונות של הרכב מלפני הארוע וגש לערייה להראות להם שלפני הארוע הרכב היה תקין והם אלה שעשו נזק. יסכימו לפצות בתיקון מלא? סבבה, לא יסכימו, עורך דין ישמח לטפל לך בעניין מולם.

אני מניח שסכום התיקון לא עולה על 17 אלף ש"ח ככה שבית משפט לתביעות קטנות הוא כתובת מצויינת ומהירה יחסית.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

העניין הוא שזה לא נראה לי באמת שווה את הכסף הזמן וההתעסקות מולם... מדובר על כסף רב על עו"ד ואו על שמאי פרטי... כסף שיחזור אליי במידה והם יסכימו לעמוד בנזק!?

אבי.

פורסם

כסף רב?

במשפט אתה מכניס את ההוצאות שלך בסכום התביעה.

אם הנזק עומד על אלף ש"ח, השמאי עולה 500 והעורך דין נגיד 2000, סכום התביעה שלך יהיה 3500 ש"ח.

אם תרצה תוסיף ימי עבודה שאתה מפסיד כתוצאה מהעניין וכ"ו

in the face

with a chair

פורסם

מה סכום הנזק ברכב??

תתחיל במכתב ארוך ומפורט הכולל צילומים וכל העדויות למי שצריך שם ואל תתבייש לצעוק או להגיע פיזית לשם.

לא עוזר תבדוק עם עצמך אם תמשיך הלאה למשפט .

פורסם

אין עורך דין בתביעות קטנות להזכירכם.

העסק דיי פשוט, גש לשמאי - קבל דוח, את הדוח תגיש להם לתשלום, לא ישלמו - גש לבית המשפט תגיש תביעה בתביעות קטנות, ביום המשפט תגיע - תציג את הראיות השופט יקבע וזהו. לא צריך עורך דין ולא צריך שום דבר. אם יש עובדות לפגיעה אז הן שם.

פורסם

העסק דיי פשוט, גש לשמאי - קבל דוח, את הדוח תגיש להם לתשלום, לא ישלמו - גש לבית המשפט תגיש תביעה בתביעות קטנות, ביום המשפט תגיע - תציג את הראיות השופט יקבע וזהו. לא צריך עורך דין ולא צריך שום דבר. אם יש עובדות לפגיעה אז הן שם.

צודק לגמרי.

אם סכום התביעה יהיה קטן מ17000 אז תצתרך לתבוע בתביעות קטנות ללא עורך דין.

פורסם

לא חייבים להשתמש בשירותיו של עו"ד על מנת שייצג בבית המשפט. ניתן להתייעץ עם עו"ד בטרם המשפט על מנת להגיע למשפט כמה שיותר מוכן.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

הוא לא מגיע ישר למשפט, יש לפני זה ניסיון גישור שאם הוא לא מצליח אז ממשיכים למשפט.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...