Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני צריך לתקן את הנעילה המרכזית בZX.

הבעיה היא לא המערכת האלקטרונית, אלא זה שחלק מהכפתורים מתרוממים, חלק לא - בקיצור, כל מערכת הנעילה של הדלתות.

רציתי לדעת לאן הולכים כדי לסדר את זה והאם יש כז המקום ברחובות?

תודה!

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

ברשותכם - שאלה בנושא זהה. באופן ספציפי מדובר בקליאו שנת 98, דגם אליזה.

ההנחה שלי שהסרוו תקין בכל הדלתות (זו הנחה מבוססת). בפועל, רק דלת אחת נפתחת וגם הנעילה של תא המטען.

כנראה שמדובר במנגנונים 'תקועים' שצריך לשמן/לגרז אותם.

האם יש גריז/שמן שמיועד למנגנונים כאלו?

תודה.

פורסם

אותו דבר אצלי הכפתורים לא עולים ישר,צריך כמה פעמים ללחוץ על הכפתור במפתח כדי שיעלו עד הסוף,או כמה פעמים לפתוח את הדלת מהמנעול עד שכולם ינעלו או יסגרו.מעצבן! עצות?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

זה בהחלט מרגיז - אולי בכל זאת מישהו יודע איזה חומר יסכך את זה הכי טוב?

החלפתי סרוו בדלת הנהג רק כדי לגלות שזו לא הבעיה, והמנגנון פשוט תקוע.

פורסם
שלום רב,

אני צריך לתקן את הנעילה המרכזית בZX.

הבעיה היא לא המערכת האלקטרונית, אלא זה שחלק מהכפתורים מתרוממים, חלק לא - בקיצור, כל מערכת הנעילה של הדלתות.

רציתי לדעת לאן הולכים כדי לסדר את זה והאם יש כז המקום ברחובות?

תודה!

עדיף במוסך הרשת ! ברחובות זה אור מוסך אור מור או מוסכ מ.פ מלכה שניהם ברחוב היצירה א.ת רחובות

פורסם

ראיתי לא אחת ערכות חדשות לנעילה מרכזית למכירה/התקנה. כלל לא יקר. מערכת לא מקורית כולל שלטים אמורה להיות משהוא כמו 200 ש"ח אני חושב (100 ש"ח בלי שלט).

מן הסתם לא "מקוריות" אבל כל דבר מקורי עולה יקר מאד.

ואפילו אפשר להרכיב לבד... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=810

לגבי "שימון" או ניקויי של מנגנון קיים.. זו לא דעת מומחה, אבר הייתי מנסה ספריי ישירות על המנגנון (דורש פתיחה/פירוק מכסה) של הדלת.

פורסם

הבעיה היא שניסו לפרוץ לרכב.

צריך להחליף את את המנעול עצמו ואין לי מושג איך או אצל מי או האם אפשר לבד וכו' וכו'....

כמו כן -יש כאן מישהו שיודע איך להתסדר עם ההכפתורי פתיחה נעילה? (המתגים שמזיזיםבדלתות)

המנגנון הצרפתי ההזוי של "החדרת שכחת"?

התעסקתי עם זה יום שבת שלם, בשביל לגלות שזה לא כזה פשוט..

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

לגבי המנעול - גש למנעולן. אני לא יודע מאיזה אזור בארץ אתה, אבל רפי לין פיזר כאן המלצות למנעולנים בכמעט כל רחבי הארץ. עד הדרך, בקש שיתאים את הצילינדר החדש למפתח הקיים. ככה לא תצטרך להיסחב עם שתי מפתחות על הצרור.

בדרך כלל אם רק חלק מהכפתורים לא מתרוממים מדובר בנתק באחד החוטים או במנוע תקול. תצטרך לפתוח את הריפוד של הדלת ולבדוק מה קורה בפנים. מנוע מקורי די יקר, אבל אפשר למצוא מנוע "תחליפי" פשוט וזול ב20-30 ש"ח ולהתאים אותו פנימה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קח בחשבון שאצל בעל מקצוע, גם חליפי, לא יעלה 20 או 30 שח, אלא יותר, ועוד עבודה, וזאת בתנאי שאכן ניתן לבצע התאמה.

מה שהציע "צביקה פיק" , זה אפשרות לרכוש יחידה כזו , במקום שמוכר במחירים כאלה, יש כאלה מקומות, אולם לא מאמין שתמצא אצל מתקין או מוסך, מחיר כזה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הבעיות הן כאלה:

(אחי פתיחת הדלתות וכו' וכו'..)

1. אי אפשר להכניס מפתח למנעול של דלת צד נהג וצד נוסע. אני אחפש המלצה למנעולן באיזור רחובות.

2. יש בעית מתגים - כלומר, מתגי הפלסטיק עצמם, חלק קיימים וחלק לא.

חוץ מזה, נראה לי בסדר.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

המערכת עובדת בסדר בלעדיהם - פותחת את כל הדלתות מלבד זו של הנהג.

ההחזרה של המתגים האלה היא אסטית.

כמו כן, להערכתי, זו שלא עובדת בדלת הנהג, לא עובדת בגלל הפריצה (קדיחת חורים מסביב למנעול)

התקלה במערכת הנעילה היא שכשלוחצים על השלט הדלתות נפתחות ואחרי 2 שניות ננעלות שוב.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

• תוכן חדש...