Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתן נתן אולי את העצה הכי קלה בכזאת עבודה.

אפשר להכנס לכל חנות של עשה זאת בעצמך ולקנות באיזה 20 שקל קצת אפוקסי פלדה (פלסטלינה פלדה) ופשוט לצקת בין בית הטוויטר לפקק ולתת לזה להתקשות - אפשר לשייף אחרי 15 דקות...

אח"כ מסביב לכל הבניה הזאת אפשר לקחת נייר פייברגלאס דק ולעטוף באיזה 2 שכבות עדינות לחיזוק סופי של כל החומרים יחד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה ממש רעיון מעניין , אני חושב שאני אנסה את זה אצלי.

מאיפה הפלסטיק הזה?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

האפוקסי פלסטלינה הוא באמת רעיון מצוין . רק שים לב שלשייף אותו יהיה משימה לא כיפית במיוחד ולכן תשקיע בעיצוב שלו כך שלא תצטרך לשייף.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

זה נכון .. אולי אני יעלה את הפודים של המידים שאני עשיתי .. בגדול מי שמתעסק עם החומר הרבה ויודע לעבוד איתו לא צריך לשייף

אני מכיר אותו מעולם השייט..

לעבוד איתו עם מים .. על היידים

להחליק ואילו מקבלים גימור מעולה .

פורסם

וגם אם לא, שכבה דקה של בונדו ואחרי זה מריחה של נוזל פוליאסטר להחלקה אחרי כל השיופים ויש לך גימור מוכן. לא שלי יש זכות לדבר על גימור... :roll:

ולגבי החדר האחורי - קצת קצף פוליאוריטן והסתדרת - סכין יפנית, קצת שיוף (ממש בקלי קלות) וקדח אחד לחוטים וזהו.

למען האמת - אתה יכול להציף את הכוס בפוליאוריטן שיגלוש קצת מלמעלה ואז אתה תוכל לשייף ולגלף את הפוליאורטין ככה שבית הטוויטר יתלבש לתוכו - אחרי זה קצת חיזוק בפיבר וזהו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה ממש רעיון מעניין , אני חושב שאני אנסה את זה אצלי.

מאיפה הפלסטיק הזה?

אמיר

אם אתה מתכוון לפקק. זה פקק של השתייה החדשה עם האלוורה בפנים אם אני לא טועה

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

זה דיי גדול בשביל פקק לא?

אהבתי מאוד את הרעיון ונראה לי שאני אנסה אותו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה רבה על העצות חבר'ה!

סה"כ כרגע העדיפות שלי היא ממש להימנע משימוש בפוליאסטר כי הוא פשוט ינזול לכל כיוון ואני אצטרך להילחם איתו כל עת.

שמח שאנשים אהבו את הרעיון.

אכן מדובר בפקק של מים אלוורה החדש..

לגבי מילוי מאחורי בפקק:

יש מצב לפוליאוריטן אבל יש אפשרות שאני ידחוס מלא ספוג לתוך הנפח הקטן הנ"ל וזהו? :roll:

מנואל 8)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מה אתה מנסה להשיג במילוי החלל הזה?

אם תשתמש בפוליאתרן יהיה לך הכי נוח לשחק עם זה אבל בשמש הוא נהיה פירורים מבפנים במשך הזמן

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם
אם אתה מתכוון לפקק. זה פקק של השתייה החדשה עם האלוורה בפנים אם אני לא טועה

עומר.

אלוורה בתוך שתייה? סבתי הפולנייה מתהפכת בקברה ברגע זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אלוורה בתוך שתייה? סבתי הפולנייה מתהפכת בקברה ברגע זה.

איתמר.

כן איתמר שתייה עם קוביות אלוורה בפנים :-)

עריכה: חיפשתי קצת ומצאתי את זה http://food.walla.co.il/?w=/905/1200436

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...