Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום אחד פשוט השעון של הדלק צנח, לפי מה שהבנתי מאנשי הפורום יש בעיה במשאבה כניראה

היום חיפשתי קצת בפורום ומצאתי את ההודעה הזאת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=203290&highlight=%D7%9C%D7%A7%D7%A6%D7%A8+%D7%93%D7%9C%D7%A7

לפי מה שהוא אומר יש פיוז למשאבת דלק, האם גם אצלי יש דבר כזה? אם כן אשמח לדעת איפה הוא נמצא? והאם זה בכלל יכול להיות הגורם לבעיה שלי?

פורסם

אם משאבת הדלק עובדת אז הפיוז תקין.

מה שקרה אצלך זה או נתק באחד מהחוטים לראוסטט של המצוף או שבסיס המצוף התנתק ונפל פנימה לתוך המיכל.

האם המחוג מראה שינויים פיתאומיים או שהוא קבוע על האפס?

פורסם

המחוג קבוע על אפס,

מסתבר שאתמול כשלא הייתי בבית בא חבר של אבא שלי וקיצר בחוטים של המשאבה והשעון עלה למעלה

כניראה שהבעיה במשאבה עצמה

פורסם

אין קשר בין השעון למשאבה למעט העובדה שהחיווט שלהם לתוך מיכל הדלק משותף. האבא של החבר שלך קיצר את החוטים של השעון כניראה.

מה שנישאר הוא נתק בראוסטט (נגד מישתנה) על בסיס מצוף הדלק. החיבורים שלהם הם עם סופי חוט שנוטים להתנתק. צריך לפתוח את מכסה מיכל הדלק להוציא את בסיס המשאבה והמצוף ולעבור על החוטים והחיבורים.

פורסם

האם אתה יכול לפרט יותר מה צריך לעשות אחרי שאני מוציא את המשאבה?

והאם זה מסוכן? (בכל זאת דלק וחשמל....)

פורסם

דבר ראשון נתק מינוס מהמצבר.

פתח את מכסה מיכל הדלק. נמצא בתא המטען מתחת לשטיח. הוצא את המכסה החוצה.

בפנים אתה תראה את המצוף מחובר לעמוד מעל המשאבה.

צירפתי תמונות (אמנם של אודי אבל זה אותו עיקרון)

בחץ האדום מסומן הראוסטט של המצוף. תעקוב אחרי כל החיבורים. תחפש נתקים עם רב מודד.

בהצלחה.

1.pdf

3.pdf

4.pdf

• תוכן חדש...