Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית 323F

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה כולם ממליצים על ה 323F איך הרכב הזה..?

מה כל כך טוב ברכב?והאם עלויות האחזקה והטיפולים יקרים?

ראיתי גם שהוא 1600 סמ"ק...האם צריכת הדלק צריכה להדאיג?

תודה

פורסם

כולם ממליצים על 323F?:shock:

מה התקציב שלך?

323F מנוע 1600 זה הדגם עם הפנסים שעולים ויורדים (93-95).

הרכב בכללי אמין ודי חיסכוני -בדיוק כמו 323 סדן.

בשנים 98-96 לנטיס 323F מנוע 1840סמ"ק, מכונית זריזה, אמינה אבל לא ממש חיסכונית, צורתה מיוחדת ומושכת צעירים.

ב 1999 -שינוי צורה, לנטיס 323F זאת מאזדה לנטיס 5 דלתות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
למה כולם ממליצים על ה 323F איך הרכב הזה..?

שאל את כולם.

יש לה את כל החסרונות של המאזדה 323, שכן היא זהה לה לחלוטין בכל המכלולים, וההבדל היחידי הוא שבד"כ ה-F היתה אצל נהג צעיר ומתלהב שאולי במקום טיפולים בזמן השקיע ברמקולים.

אם אין לך בעיה עם החסרונות של -323, חפש אחת רגילה ושמורה מדוד חביב, ולא F מתיכוניסט לפני גיוס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אה כן שחכתי לרשום,דיברתי על השנים 93-95 כן אלה עם הפנים העולים והיורדים.

אני שואל רק על חלפים, התיקונים ,הדלק ,נוחות והמרחב של הרכב.

1.האם יקרים הטיפולים ,החלפים והתיקונים?

2.האם היא צורכת הרבה דלק? 1 לכמה?(מנוע 1600)

3.אם הרכב נוח בנסיעה?

4.המרחב הפנימי גדול?(לא שהוא כל כך חשוב,אבל בכל זאת אני רוצה לדעת)

ו...תודה רבה לכולם,גם על התגובות שהיו עד עכשיו...:wink:

פורסם

בכללי די קשה למצוא אחת כזאת במצב טוב,הרוב עם פגיעות שאסי\מכאנית לא טוב.

בכללי האוטו ממש חמוד,היה לי אחת כזאת קרוב לשנה,צריכת דלק לא ממש זוכר אבל לא משהו חריג.

מרחב הפנים ממש לא קטן.האוטו די זריז,הישיבה נמוכה,ממש אהבתי את זה.

לי היה אוטומט,כמובן שידני אוכל פחות דלק.

בכללי ממליץ מאוד על הרכב,איכות הפלסטיקים גם גבוהה יחסית למכוניות אחרות באותה שנה באיזור אותו המחיר,די אמינה,וממש כיפית לנהיגה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מסכים עם קודמי. בדיוק עכשיו חזרתי מנסעיה על 323 שנת 93 שעבדו עליה קשה מאוד ועשו אותה ממש כמו ב PIMP MY RIDE.. מדהים!!! ישיבה נמוכה פלסטיקה טובה. אל תצפה משנתונים כאלו למצב טוב, יהיה קשה למצוא אחת אך אם יש סבלנות תוכל להשיג הכל. לדעתי לא כדאי להיות נעול דווקא עליה אך אם אתה כן אז תיכנס ליד 2 וכד תמצא משהו בטווח מחירים שלך ואז תשאל מה דעתנו. יהיה יותר קל מאשר לזרוק דברים באויר.

פורסם

כפי שנאמר - זו מאזדה 323 שפשוט נראית קצת אחרת. לא יותר ולא פחות מזה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...