Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רכב מיצובישי סופר לנסר GLXI מודל 93.

ניסיתי לעבור לפני שבועיים טסט ולא עברתי במיוחד בגלל אי תקינות של מנוע (המון עשן)

אחרי תיקונים קטנים ותוספים (אין באפשרותי סכום כסף לעשות אובראול) לא הצלחתי להביא את הרכב למצב שיעבור טסט.

כרגע בדקתי אופציה של מכירה למוסכי חלקי חילוף ששם הם מחליפים, משפצים ומעבירים טסט ומוכרים.

השאלה שלי היא:

הרי אפשר להעביר בעלות רק לרכב עם טסט. בגלל שהאגרה שולמה אך לא עבר ת'טסט, יוצא שאני מוכר רכב מקבל כסף אבל הוא עדיין נחשב ברשותי.

אם האוטו יעבור עבירה/תאונה\ דוחות אני עדיין יהיה הבעלים.

שאלתי את אותו בעל מוסך והוא אמר לי שבמקרה כזה בעת המכירה חותמים על "זיכרון דברים" עד שהוא מעביר טסט ואז מעבירים בעלות..

האם הזיכרון דברים הזה זה משהו מקובל ומחסה אותי למקרים שציינתי??

תודה

פורסם

אבל מבחינה טכנית אי אפשר להעביר בעלות לרכב ללא טסט (ואני לא יעבור איתו טסט), אז למכור רק לחלקים?

או שיש אופציות נוספות?

תודה.

פורסם

נתק את הנשם שמתחבר לתיבת האויר לפני הכניסה לטסט ותראה איזה שיפור ובטוח שאתה עובר את בדיקת הזיהום. אצלי זה ירד מ 9.7% ל0.3%... מדהים!

אייל

פורסם

אייל תודה רבה..

ברכב הבעיה היא לא זיהום אלא שהוא מעשן כמו בדיזל וחוץ מזה יש עוד מלא בעיות כמו צמיגים וכו' לכן אני לא מתכוון לעבור איתו טסט.

אני לא רוצה את הרכב והאופציה היחידה מבחינתי היא למכור אותו..

לכן אני חוזר לשאלה שלי איך אני ימכור אותו עם העברת בעלות כשאי אפשר להעביר בעלות לרכב ללא טסט.

האם האופציה היחידה היא הורדה מהכביש ומכירה לחלקים?

תודה

פורסם

כן... אם אין טסט לא ניתן להעביר בעלות ולא כדאי לתת את הרכב למישהו כשהבעלות עדיין על שמך ולא משנה מה אומר זכרון הדברים. אתה תחסוך לעצמך הרבה כאב ראש. יש את המאכרים שמעבירים טסטים,למה שלא תיצור קשר עם אחד כזה ותעביר טסט דרכו? בד"כ לוקחים על זה 400 ש"ח +-.

אייל

פורסם
נתק את הנשם שמתחבר לתיבת האויר לפני הכניסה לטסט ותראה איזה שיפור ובטוח שאתה עובר את בדיקת הזיהום. אצלי זה ירד מ 9.7% ל0.3%... מדהים!

את העיצות אחיתופל שלך תשמור לעצמך. חבל שכשמישהו מזהם עם הרכב שלו, ועוד במכוון מתוך קמצנות, מי שנושם את הזיהום הוא מי שנוסע מאחור ולא הנהג. אני מציע לך לחפש וללמוד מה ההשלכות הפזיולוגיות של נשימת CO.

לפותח השרשור, קרא את כללי הפורום ובעיקר לגבי כותרת תקנית.

הפעם הכותרת שונתה עבורך. כמו כן השרשור מועבר לפורום רכב כללי היות והשאלה איננה טכנית.

פורסם

בכל משרד רישוי מחוזי תוכל לבצע רישום העברת בעלות גם לרכב ללא רישוי שנתי בר-תוקף.

במשרד הרישוי, תבקש טופס מיוחד לשם כך בו מצהיר הקונה שידוע שהוא קונה רכב ללא טסט ושאינו תקין.

אל תקבל תשובה שלילית מהפקידים, בקש לדבר עם האחראי. הנוהל קיים בוודאות.

פורסם

לי הציעו למרצדס שלא עברה בגלל בעיית עישון (שפתרתי אותה על ידי ראש מנוע וכיוונים) ,בא אלי אחד שעובד שם ואמר לי שאם אני מביא לו 250 ,אני לוקח את האוטו מחוץ למכון, והוא מעביר אותו בלי לראות אותו(ובלי שמישהו ידע).

אני לא רציתי ללכת על זה כי סך הכל הם בודקים דברים בטיחותיים ומכשילים לטובתי בסופו של דבר.

יש המון מעכרים שיסדרו לך טסט מבלי לראות את האוטו ,אתה יכול לפנות לסוחר "לא רשמי/רשום" והוא בטח יפעיל קומבינות תמורת כמה מאות שקלים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

איזו הצעה חכמה - NOT!

אתה מעז לתת יד להעברת רכב לא תיקני ובלתי תקין בעליל טסט?! :shock:

מלבד בעיית העישון קיימים עוד תקלות ברכב(צמיגים למשל), אני מקווה שלא תפגוש אותו בדרך בעת שאחד(או יותר) מהצמיגים יתפוצץ והוא יכנס בך חזית/צד/אחור(מחק את המיותר, או שבעצם הכל תקף).

• תוכן חדש...