Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כפי שכולכם יודעים , היה לי לא מזמן לאנציה תמה טורבו ואחריי חודש של צרות מכרתי את האוטו. עכשיו ראיתי אותו של חבר זה פונטו טורבו, מנוע 1.6 של פונטו אטומספרית הוחלפו בוכנות לבוכנות של וויסקו, לרכב יש מזרקים של וולו, וסת לחץ דלק מתכוונן אינטרקולר חזית טורבו של אימפרזה 95,צנרת 3 אינץ, עכשיו רציתי לדעת זה שהחליפו רק בוכנות בלי טלטלים האם זה יחזיק מעמד מבחינת אמינות? הוא גודש 20 PSI כרגע, לרכב אין טסט והצבע שלו קצת שרוף, והבן אדם דורש הרבה יותר מהמחירון , האם לדעתכם כדאי לגעת באוטו? ומבחינת אמינות איך הפונטו GT?

פורסם

אם אני מבין נכון, אתה מדבר על הפונטו הכחולה.

הרכב חזק אך העניין עם ה1.6 יוסיף לך עוד בעיות בטסט (לא שחסר).

ידוע לי שמוכרים אחת לבנה (חזקה מאוד מניסיון).

באופן כללי הGT חזקות מאוד, צריכת הדלק של אלו שאני מדבר אליהן יכולה להפחיד לעיתים גם בעלים של WRX.

*איש המערות, המנוע שהוחלף הוא כמדומני כזה של לאנצ'יה ואם זו אותה אחת אליה אני חושב, המנוע מיבוא והרכב נבנה מחדש בצורה די מקצועית

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

האוטו כעיקרון הוא פונטו GT הוא היה פעם 1.4 ובעל הרכב הלך לו מנוע אז הוא הביא מנוע אטמוספרי 1.6 של פונטו והחליף לבוכנות מחוזקות של וויסקו הבניה נעשתה אצל עינב מלוד נראה לי השאלה שלי האם מנוע כזה יכול לגדוש באמינות עם טורבו 95 של אימפרזה? והאם טורבו של 95 הוא נחשב לגדול?

פורסם

הרכב נבנה ביסודיות ואכן מהווה המון כוח לשקל.

בגלל ה1.6 הייתי מוותר והולך על הלבנה.

*האם הפונטו עליה אתה מדבר עברה כבר אצל הפחח היות וככל הזכור לי היו קצת קילופים ודהיות.

**החבר הזה רכש אותה לא מזמן ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הצבע שלה גמור כל המכסה מנוע מקולף רציתי לדעת לדעתכם עם יש לו מנוע 1.6 מזרקים של וולו קולר חזית צנרת 3 אינץ טורבו 95 של אימפרזה כמה כוח סוס בערך הוא אמור להיות בגדישה של 1.2

פורסם

אתה בעצמך אמרת את זה בהודעה מס' 1 אז מה אתה שואל ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מכרת תמה טורבו שעשתת לך צרות ואתה רוצה לקנות פונטו קומבינה? (חזקה כמה שתהייה- היא קומבינה)

מזוכיסט אתה... :wink:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

השאלה שלי היא פשוטה האם האוטו הזה יכול לנסוע באמינות?שהיה לי את התמא טורבו כל יום היה משהו אחר פה בפונטו הכול נראה יותר פשוט מאשר התמא טורבו אני פשוט מפחד שכל יום משהו אחר ילך בכללי זה מנוע 1.6 של פונטו אטמוספרית עם בוכנות מחוזקות הבן אדם אמר עלה לו 5000 שקל 4 בוכנות חדשות וטורבו של אימפרזה טורבו שנת 95 קנה מישראל יפן 2700 שקל האם דבר כזה יכול לנסו באמינות?

• תוכן חדש...