Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי אוטו' עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני מעוניינת לרכוש רכב משפחתי בעלות לא גבוהה של עד 25K הרכב חייב להיות אוטומטי (בעיות עם רגל קלאצ').

חשובה לי מאוד גם הנוחות הפנימית ולא פחות גם גישה פשוטה למנוע שאוכל "להבין" אותו.

יש לי כרגע ג'טה שכבר מסיימת את חייה אצלי לאחר ששרתה אותי בכבוד אי אלו שנים ואני ממש זקוקה לרכב אמין ויציב ושחלקי חילוף לעתיד לא ידרשו ממני לקחת משכנתא בבנק.

אחד הרכבים שחשבתי עליו הוא ה"רובר" אבל מחיפוש שעשיתי בפורום הסתבר לי שלא להעיז ולגעת בו.

דיברתם גם על רנו מאגן אבל אמרתם לא להתקרב לאלו בעלות הגיר האוטומטי.

בעבר היתה לי אופל קדט שמאוד אהבתי וגם אפלהוז שאהבתי

אשמח מאוד לקבל המלצות מכם.

תודה מראש

פורסם

ממליץ להןסיף לרשימה קורולה/לנטיב, בסביבות התקציב עם קצת התגמשות ניתן למצוא שנת 97-98. רכב אמין עם שוק מצויין.

גם ניתן למצוא אוקטביה 1.6 אוטומט שנת 2000 בסביבות 30K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סובארו אימפרזה משנות ה95-96, יש בבעלותי רכב כזה והרכב אמין מאוד, בעל שוק יציב, נוח

ונוסע לא רע בכלל.

אם תצתרכי עוד אילו פרטים- את יכולה לפנות בפרטי.

בהצלחה :)

• תוכן חדש...