Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעה על דייהטסו טריוס 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עד כה הייתי סגורה על דייהטסו סריון אלא שבעלי לא מעוניין ברכב קטן כ"כ.

אני נוסעת מעט יחסית, בתוך העיר וחשובה לי זריזות ומהירות התגובה של הרכב.

האם הרכב מתאים ?

אשמח לקבל את דעתכם על רכב זה מבחינת אמינות, נוחות, בטיחות ושוק למכירה.

תודה.

פורסם

במחיר של טריוס אפשר לקנות רכב משפחתי מפואר ומאובזר עד השיניים

המחיר שלו לפני רישוי עומד על 130000 שקל.

ישנן אופציות טובות יותר,הרכב הוא בינוני מינוס,לא ג'פ,יקר, פשוט,הרכבה זולה לא בטיחותי ולא חסכוני בדלק.

מציע לך לחשוב בכיוון רכב משפחתי אם הצרכים הם גודל אז את יכולה ללכת על הפוקוס מומלץ הדגם 2 ליטר אם את רוצה חזק אבל הוא לא חסכוני בעיר.

הונדה סיויק נכנסת לתקציב,בעלת מנוע 1.8 ותיבת הילוכים עם 5 יחסי העברה (דיי חסכונית)

את יכולה לרדת טיפה בגודל ועדיין לקבל רכב מרווח שיכול להסיע 4 מבוגרים עם מטען בקטגוריית הסופר מיני כמו למשל הפאביה החדשה שהרבה יותר זולה מ130000 שקל (הדגם המפואר 108000 על הכביש ויש גם דגם סטיישן)

• תוכן חדש...