Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מערכת ZAPCO ומידה של רמקולים לסקודה פאביה

שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

2 שאלות בבקשה

שאלה ראשונה:

מישהו יודע מה מידות הרמקולים בסקודה פאביה שנים 2002-2006? הבנתי שהוופרים מקדימה הם 6.5 אינצ' - האם זה נכון?

מישהו יודע מה מידות הטוויטרים?

שאלה שניה:

יש למישהו נסיון עם הרכיבים הבאים:

רמקולים: ZAPCO REFERENCE SPEAKER SYSTEM - IRH-16.2

מגבר: ZAPCO REFERENCE AMPLIFIER - 360.4

תודה למגיבים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

את המגבר אני מכיר מגבר מעולה במחיר סביר היום .. כבר לא מיוצר USA ... רמקולים מאיפה תשיג ??? ולמה לא לקנות רמקולים שכולם מכירים ויש חוות דעת עליהם ?

סה"כ זה חברה טובה של מגברים

זה כמו שמוראל ייצרו מגברים יכול להיות טוב יכול להיות לא .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגברים שזאפקו מיצרת מעולים.. לישראל יש דגם יותר טוב והם באמת שווים את הכסף.. (במידה ואתה מיבא בארץ הם יקרים)

בקשר לקומפוננט תצטרך לשמוע אותו לפני! הבית הוא מצויין אך האוזן שלך עלולה לאהוב יותר סט אחר.. תגיע למפגש תשמע סטים ותחליט =]

לגבי הגודל אם מצאתה בשרשור כנראה שזה הגודל. במקרה הכי גרוע 10 דקות פותחים רואים וגם אם זה קטן יותר 5" אפשר לרוב לשים טבעות הגדלה ל6"

כרגע כלום =[

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על גודל הוופרים אני דיי סגור שזה 6.5

יותר מדאיג אותי מה המידה של הטוויטרים שאפשר להכניס בפאביה כי גודל הטוויטרים בסט הזה, זה 2 אינצ' ואני חושש שזה יהיה גדול מדיי ואז אני פשוט נתקע

אני מביא את שניהם מארה"ב

ואם כבר דנים בלהביא דברים מארה"ב

האם סך המיסים שאני משלם (כלומר מכס + מע"מ) זה 33 אחוז על העלות הכוללת (מוצר+משלוח)? או שזה בערך 50 אחוז?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש את הדגם 1000.4 לא את ה-360.4 DC REFERENCE אם אני לא טועה אצל היבואן בארץ יש את הדגם הנ"ל והוא מחובר ככה שאפשר לישמוע

ויש מישהו פה בפורום שראיתי אצלו בחתימה את ה-360.4 REFERENCE

::FEEL THE {XS} power::

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך חלש?!

הוא נותן 180 וואט * 2 ב-4 אוהם כשהוא במצב bridged

זה מספיק לי לחלוטין - אני לא מתכנן לחבר אותו ל2 סטים - אלא רק לסט אחד של קומפוננטים מקדימה

יותר מעניין אותי חוות דעת על האיכות שלו בתור מגבר - עם העוצמה אני כבר מסתדר לבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי יש אופציות טובות יותר ,

המגבר מוצהר 4*50 ואט לערוץ, נראה לך שזה יספיק לסט איכותי?

מה תעשה עם 50 ואט לערוץ או 180 בגישור ?!

אפילו פולס הוא לא יזיז כמו שצריך.

ZZR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגידו מה אתם רציניים?

דבר ראשון אני הולך להפעיל את זה bridged אז השאלה כמה זה נותן ל4 ערוצים לא רלוונטית

וב2 ערוצים זה נותן 180 וואט לערוץ

זה המון!

אני לא הולך להשתתף בשום תחרות SPL

גם 50-60 וואט אמיתיים זה המון כשאתה יושב מרחק של מטר מהרמקול

ולגבי לקנות את ה1000.4 - אז נכון שזה עוד תוספת שאולי היא לא עצומה אבל עדיין פשוט אין לזה גבול

מדובר פה במגברים ורמקולים מאוד מאוד יקרים וברמה מאוד גבוהה. אז למה לעצור רק ב1000.4? תמיד יש משהו יותר טוב

צריך איפשהו להעביר את הגבול

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ו RMS נועד לשליטה על האלמנט הוא בקושי משפיע בווליום פשוט לא תוכל להגביר יותר כי האלמנט ישתוללל ויתעוות ואתה תחשוב שזה גבול האלמנט .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...