Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו היה ניסיון איתם? הם אמינים?

למי שלא יודע מדובר בטרייד אין מורשה של דלק מוטורס.

לא יודע מה הכוונה "מורשה" בדיוק, האם זה משהו שהם נותנים לכל אחד או שרק הם המורשים שלו?

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון למגרש הנמצא על כביש עכו חיפה, יש להם מגוון רחב של רכבים, אך המחירים הנדרשים (לפחות במקרה שלי), די תלושים מהמציאות, 25K לפולו שנת 98 ידנית יד 4 עם 220000 ק"מ (לאחר מיקוח!!), אני הלכתי לחפש (ומצאתי) את מבוקשי במקום אחר

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

דביר,הוא לא מתכוון למגרש שנמצא באיזור תעשייה מילואות אלא לטרייד אין הרשמי של מאזדה פורד שיש להם 2 סוכנויות:רעננה וחולון.

דרך אגב חוץ ממאזדה ופורד הם מוכרים את כל סוגי הרכבים.

למשל כשחיפשתי לאנטיס במצב טוב יד שנייה התקשרתי לסוכנות מאזדה חיפה והם אמרו שהטרייד אין ברעננה.

יש אפשרות להביא את הרכב לבדיקה ע"י תשלום ערבון קטן של 500 ש"ח נדמה לי למקרה שלא תקנה את הרכב.

לך פותח השרשור: הסוכנות הזו מעט יותר מסודרת ואמינה ממגרשים אחרים ואתה מקבל אחריות על הרכב אבל עשה לעצמך טובה למרות שהכל נראה ורוד,קח כל רכב שתרצה לבדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתי שם היום - אכן אני מתכוון לסוכנות ברעננה, על פניו נראים אכן יותר מסודרים.

החסרון הוא שהם כנראה ירשו את חוסר הגמישות למחירים מדלק מוטורס...

פורסם

כעיקרון הסוכנות הזו טובה,יותר נכון הרכבים שיש בסוכנות טובים כי לרוב אלה אנשים שבאו לשדרג לרכב חדש ואין כאן עניין של רווח מהמכונית הישנה,הבעיה שלי אתם היתה שכל פעם שהתקשרתי למצוא רכב טוב הם אמרו שהרכב עדין לא הגיע ואם היה רכב טוב אז הוא היה שמור לעובד,לחתן,לשכן,לבן דוד של הפקידה....,הבנתה אותי למה אני מתכוון וזה היחס החרא שלהם,המכוניות המאד שמורות וטובות לא נמכרות ללקוחות כמוך וכמוני,לי היתה שכנה שעבדה בדלק מוטורס בהנהלה שלהם(לא ברעננה)וגם הקשרים האלה לא עזרו לי,

פורסם

כפי הנראה רוב הרכבים שמגיעים אליהם (ברעננה) הם במצב טוב.

אני הלכתי לראות אצלם מאזדה טריביוט (רכב די נדיר)

השרות שקיבלתי כשהגעתי לראות רת הרכב היה די מגעיל (עושים לך טובה שמראים לך את הרכב)

וגם המחירים שהם מבקשים גבוהים ממחירי השוק.

אבל רק בגלל זה, לא הייתי פוסל אותם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

את המזדה 6 שלי קניתי מהם לפני שנה וחצי

כאשר לפני זה ראיתי מספר מכוניות שהיו אפילו משנה יותר מתקדמת משלי (2004) שלקרוא לרכבים האלה מכונית זה ממש לא נכון יותר בכיוון של פח זבל ממונע ק"מ לא הגיוני ומצב חיצוני מזוויע

את ה6 שלי מצאתי שם עם 65K ק"מ כאשר מבחינה מכנית היא מצוינת והפגם החיצוני היחיד היה מספר שפשופים בטמבונים,בנוסף לאחר הבדיקה הוחלפו באוטו בולמ"ז על חשבונם סודר המסך של הרכב שכנראה הפסיק לעבוד כשניקו את האוטו וקיבלתי הארכת אחריות מהם לעוד חצי שנה אחרי התקופה הרגילה.

בקיצור המכוניות שם לרוב הם במצב דיי טוב כי הם לא מתעסקים עם רכבים בעייתיים ,הם לא מביאים לשם רכבים מעל יד 2 ובודקים את הרכב לפני שלוקחים אותו.

• 12 שנים מאוחר יותר...
פורסם

טופ טרייד איננו מגרש רכב אלא מגרש עם רכבים אחרים במצב טוב ומעלה.

הגעתי מהצפון הרחוק ובהחלט היה כדאי.

השירות של גיא ובן הינו מצויין. שקיפות למצב נרכב,התעסקות בעיקר ותחושת מקצועיות.

עשו את נתהליך כפי שסוכם מראש והכינו לי את הטפסיפ והמידע טרם הגעתי.

אופציה מצויינת ביחוד למעוניינם לרכוש מאזדה ופורד ובמקרה שלי גם טיוטא.

בהצלחה,תתחדשו.

פורסם

התרשמתי מהם דווקא לטובה. לפני כשנתיים חיפשתי להחליף רכב, לא היה להם את הדגם (מאזדה) יד 2 שרציתי, ולכן בסוף רכשתי חדש מהסוכנות. הם התעסקו רק בקבלת הרכב הישן, עשו בדיקה ולא בלבלו במוח ועמדו בסיכומים בלי לנסות להוריד על כל מיני שטויות.

מעבר לכך התרשמתי שהרכבים שהם מציעים למכירה הם ברובם משנתונים מתקדמים ובמצב טוב.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
לפני 1 שעה, sefy כתב:

טופ טרייד איננו מגרש רכב אלא מגרש עם רכבים אחרים במצב טוב ומעלה.

למה להקפיץ הודעה מ-2008?  ומה ההבדל בין "מגרש רכב" ל-"מגרש עם רכבים"???

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...