Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניופאן, אכזבה מהחברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור חסיד של LG בדימוס, אכן חוות הדעת לגביהם כיום הן לא מה שהיו פעם.

יש לי חבר עם פלזמה שכבר שבקה , ומסך המחשב האישי שלי בחברה, שהוחלף לאחר שעתיים עבודה בלבד.

כמובן שיש חוות דעת נוספות בפורומים השונים, אבל אני לא יודע מי הם האנשים, ומה האינטרסים שלהם לכן אני לוקח זאת בעירבון מוגבל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
היבואן של מסכי סמסונג : חיון.

התקלקל לי מסך המחשב 17 אינץ', לאחר שנתיים של שימוש.

המסך היה במעבדה במשך כמה ימים, תוקן , לקחתי אותו חזרה, ולאחר זמן מה חזרה הבעיה.

חודשים ספורים לפני תום האחריות חזרתי לשם , וביקשתי להכניסו לתיקון חוזר, תוך תלונה לאחראי שם שזו תקלה חוזרת. ולא ציפיתי ליותר מדי, רק קיוותי שיתקנו את הבעיה ושהיא לא תחזור אחרי תום האחריות.

ברגע שהוא שמע וראה שזו תקלה חוזרת - הורה מיד להחליף לי את המסך על המקום , כי אין טעם שאחכה שוב ואשאר שוב בלי מסך.

ובא לציון גואל.

בטלויזיות זה בטח יותר קשה כי מדובר בציוד הרבה יותר יקר...

בתור אחד שעומד לקנות פלזמה בקרוב, אם יקרה חס וחלילה כזה מצב, אני לא עוזב אותם עד שלא מחליפים לי לחדשה.

מי שמתעקש , מטריד ומחרפן אותם , בסוף יקבל חדש.

אם חיון היה היבואן גם של הטלויזיות של סמסונג, לא היתה לי בכלל התלבטות איזו טלויזיה לבחור,

אבל לצערי יש יבואן אחר שנקרא סמליין והמוניטין שלו לוטה בערפל כרגע.

אייל, כנראה לא קראת את מה שכתבתי בעיון, אז כדי להקל עליך הדגשתי את החלקים שהתעלמת מהם.

מסכים איתך, הלוואי וככה זה היה עובד בעולם.

אבל, תראה לי מקום אחד בעולם שאחרי 3 חודשים נותנים מוצר חדש במקום.

אני לא מדבר על הסדרים כאלו ואחרים אחרי דין ודברים עם היבואן/ יצרן, אני מדבר על מדיניות קבועה של היבואן/ יצרן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
רכשתי לפני כ 3 חודשים LCD האייר,מוצר מוכר וידוע ,עם אחריות של ניופאן שמתגאה במוטו שמות גדולים,אחריות גדולה,ומסתבר שחייב את האחריות ,הטלויזיה מיומה הראשון עשתה בעיות,הגיע טכנאי שהחליף חלק,אך לא עזר התקלה חזרה,לקחו את הטלויזיה למעבדה עם הבטחה שתוך 3 ימי עסקים הטלויזיה חוזרת אלי,ביום א' ה 18.5 לקחו את הטלויזיה ב 19.5 בשיחה ביוזמתי נאמר לי שהטלויזיה במעבדה ואם היא לא תצא עד ה 20.5 אני אקבל טלויזיה חלופית,אך בשיחה היום ב 20.5 הטלויזיה לא תצא וגם טלויזיה חלופית אין באופק,וככל שנמהר לסיים את השיחה יוכלו לטפל בטלויזיה יותר מהר ואם יתמזל מזלי הטלויזיה תצא מחר מקס' מחרתיים,טלויזיה חלופית אין,בניגוד למה שהובטח לי,ככה יוצא שקניתי האייר,אכלתי אותה,,זה המוצר האחרון שאני אקנה ממכם,כי חברה שמשקרת ללקוח בפנים לא תראה אותי עוד כלקוח.

הטלויזיה כרגע אצל "ניופאן" או אצל נותן שירות מורשה הקרוב למקום מגוריך ? (קיימות מספר חברות גדולות שנותנות שירות למוצרי-חשמל ביתיים. הם עובדים עם לא מעט יבואנים, השאלה היא האם המכשיר נמסר לניופאן עצמה ברשל"צ או לאחת החברות הגדולות באיזור).

מניסיון שלי עם ניופאן טרם התאכזבתי וזו הסיבה שרכשתי 2 מסכי 20" LCD למחשב וסט מוצרי חשמל למטבח (מדיח רחב חצי אינטגרלי, כיריים ותנור BI) של דלונגי עם אחריות של ניופאן. מכל היבואנים שאני מכיר הייתי מאוד מרוצה מהשירות שלהם (הן מהשירותים שהם מציעים באינטרנט, היחס ללקוח, חזרה ללקוח בעקבות שאלה באתר שלהם, עמידה בזמני אספקת המוצרים, יעילות וכד').

מאידך, תמיד שקניתי כמות של כמה מוצרי חשמל, אחד מהם "אהב" לעשות לי קצת בעיות. כנראה שלא כל דבר בחיים הולך כ"כ בקלות :p. צריך לקחת את זה בקלות כי סטנדרטי הייצור של היום לא קרובים לאלו של פעם; המוצרים מיוצרים במאסות אדירות, המאסות הללו עוברות לא מעט מרחק עד שהן מגיעות ללקוח ובזמן הייצור (כמו גם בהובלה) תקלות יכולות להתרחש, במיוחד בזמנים בו כל מוצר הכי מצ'וקמק מכיל לוח בקרה אלטרוני שמחליף את הטיימר המכאני והטוב של פעם.

כמו כן צריך לקחת בחשבון גם את מהות התקלה; שום יבואן לא יחליף לך רכב בן שבוע אם התגלה בו יוניט חום מנוע מקולקל (אבל אם המנוע והגיר יתגלו כדפוקים מהייצור או כל תקלה חמורה אחרת כבר אחרי שבוע - סביר להניח שיש עילה להחלפת הרכב ותהיה גם בטוח שתקבל רכב חלופי מיידית). פרופורציות לא יזיקו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הטלויזיה נלקחה ע"י טכנאי של ניופאן בראשל"צ ונמסר לי על ידו שהיא תוחזר תוך 3 ימים,או טלויזיה חלופית,בפועל קרה מה שקרה כתוב בהודעת פתיחה שלי,יש לציין שלפי חוק הם מחויבים לתקן תוך 3 ימים מרגע הקריאה והגעת הטכנאי,מה שלא קרה.

בסופו של דבר הטלויזיה חזרה אלי אחרי החלפת מסך,נקווה שהבעייה נעלמה ,בכל מקרה האחריות היא ל 5 שנים,אז אני יחסית רגוע.

יום טוב,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
אייל, כנראה לא קראת את מה שכתבתי בעיון, אז כדי להקל עליך הדגשתי את החלקים שהתעלמת מהם.

קראתי בעיון, וראיתי מה כתבת. עם זאת רציתי לתת את הדוגמא , כי כשמגיעה מילה טובה- אז אין סיבה לא לספר.

יבואן שמבצע מחוות מן הסוג הזה, למרות שלא מחוייב לכך מתוך מדיניות רשמית, ראוי לציון,

וככל שאשמע על יותר מחוות כאלה מיבואן מסויים, כך ארצה יותר לקנות את המוצרים שלו.

בקשר למה שאיציק אמר : ברור שמוצרי החשמל של היום הם לא באיכות של מה שהיה פעם.

אם נתעלם לרגע מכך שהם הרבה יותר מתוחכמים, ויש הרבה יותר מה שיכול להתקלקל שם ,

אנו לא משלמים היום מחירים כפי שהיינו משלמים לפני 10 ו20 שנה, וזה לא סתם.

אני זוכר שלפני כ10 שנים, החלפת מקרר מדגם פשוט יחסית, היתה פרוייקט של 20 אלף ש"ח ,

הרי שהיום אתה נכנס למחסני חשמל, ויוצא עם מקרר מדגם ביניים איכותי יחסית, של יצרן ידוע וטוב (סמסונג, LG וכו')

בעלויות סביב ה3000 ש"ח... (שלא לדבר על דגם מקביל של אלקטרה ב2200 ש"ח כולל ייצור קוביות קרח שראיתי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...