Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניופאן, אכזבה מהחברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני כ 3 חודשים LCD האייר,מוצר מוכר וידוע ,עם אחריות של ניופאן שמתגאה במוטו שמות גדולים,אחריות גדולה,ומסתבר שחייב את האחריות ,הטלויזיה מיומה הראשון עשתה בעיות,הגיע טכנאי שהחליף חלק,אך לא עזר התקלה חזרה,לקחו את הטלויזיה למעבדה עם הבטחה שתוך 3 ימי עסקים הטלויזיה חוזרת אלי,ביום א' ה 18.5 לקחו את הטלויזיה ב 19.5 בשיחה ביוזמתי נאמר לי שהטלויזיה במעבדה ואם היא לא תצא עד ה 20.5 אני אקבל טלויזיה חלופית,אך בשיחה היום ב 20.5 הטלויזיה לא תצא וגם טלויזיה חלופית אין באופק,וככל שנמהר לסיים את השיחה יוכלו לטפל בטלויזיה יותר מהר ואם יתמזל מזלי הטלויזיה תצא מחר מקס' מחרתיים,טלויזיה חלופית אין,בניגוד למה שהובטח לי,ככה יוצא שקניתי האייר,אכלתי אותה,,זה המוצר האחרון שאני אקנה ממכם,כי חברה שמשקרת ללקוח בפנים לא תראה אותי עוד כלקוח.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לפי התאריכים, לסיפור שלך אין עדיין סוף ידוע.

לא עדיף שתחכה עד לסיום הטיפול לפני שאתה חורץ את דינם?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הבטיחו לי טלויזיה חלופית להיום,אך בשיחה היום אין חלופית וגם שלי לא תצא ביומיים הקרובים,ובשביל יום אחד,הכוונה למחרהם לא יוציאו לי חלופית כי ביום חמישי הטלויזיה שלי כנראה תהיה מוכנה,עכשיו לא הייתי כותב זאת אם לא החוצפה של המוקדניות בשרות שם,עם ההבטחות שווא והדיבור המזלזל,אני אישית גם איש שרות ובחברתו לא יעלה על הדעת לשקר ללקוח.

פורסם

מקרה שקרה לי:

רכשנו 2 טלוויזיות 41" של סוני, עם מקרן אחורי (לפני 6 שנים בערך), בזמנו "שיא הטכנולוגיה".

כמובן הבטחות על אחריות וכו'. מהרגע הראשון, אחת מהטלוויזיות עשתה בעיות. עיוות נוראי בתמונה, לפעמים לא נדלקת וכו'.

בקיצור התקשרנו אליהם, שלחו טכנאי, תיקנו בערך 3-4 פעמים, עד שאמרתי להם מספיק, הפעם אתם מביאים לי טלוויזיה חדשה אני לא מוכן יותר ואין לי זמן לראות טכנאים שלכם. כמובן שהם אמרו בתוקף שאין שום סיכוי לקבל טלוויזיה חדשה.

יום למחרת שלחתי מכתב מנוסח היטב לסוני העולמית, תוך אזכור שם המשווק בארץ, שירותו הגרוע וכו'.

תוך שבוע קיבלתי תשובה שהם נורא מצטערים, שירות זה אינו מייצג את השירות של סוני בעולם וכו'. באותו היום קיבלתי טלפון ונאמר לי שמגיעים אלי הביתה, לוקחים את הטלוויזיה הישנה, ומביאים לי חדשה, וכמובן הם נורא מצטערים על כל המקרה.

משמע, הלכתי טיפה למעלה לסוני העולמית שחייבה (אני מניח) את ישפאר בחוזה לשרת בצורה מסוימת את הלקוחות, והם הפליקו לישפאר.

פורסם

לפי חוק מחוייבים לתקן את הטלויזיה עד 3 ימים,ברגע שאמרתי להם את זה ,הבטיחו לי למחר טלויזיה חלופית.,במידה והתקלה תחזור אדרוש מהם טלויזיה חדשה .

ותודה לרז על העזרה והרצון הטוב.

פורסם

מסכים בהחלט.

לא מקובל עליי דבר כזה : טלויזיה חדשה שמגיעה מקולקלת.

במצב הזה הייתי מתעקש על החלפה מיידית ולא מוכן לשמוע על שומדבר אחר.

במסגרת חיפושי אחרי פלזמה גם בדקתי את השירות של רוב היבואנים,

ומסתבר שלגבי כל אחד מהם יש כאלה שמשבחים ויש כאלה מאוכזבים...

אני ממליץ לשדרג לטושיבה במידה והבעיות חוזרות בלי סוף. שמעתי על כמה אנשים שביצעו את השידרוג הזה

עקב בעיות חוזרות בדגמים זולים יותר, וניופאן באה לקראתם עם תוספת זניחה לשדרוג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מקרה שקרה לי:

רכשנו 2 טלוויזיות 41" של סוני, עם מקרן אחורי (לפני 6 שנים בערך), בזמנו "שיא הטכנולוגיה".

כמובן הבטחות על אחריות וכו'. מהרגע הראשון, אחת מהטלוויזיות עשתה בעיות. עיוות נוראי בתמונה, לפעמים לא נדלקת וכו'.

בקיצור התקשרנו אליהם, שלחו טכנאי, תיקנו בערך 3-4 פעמים, עד שאמרתי להם מספיק, הפעם אתם מביאים לי טלוויזיה חדשה אני לא מוכן יותר ואין לי זמן לראות טכנאים שלכם. כמובן שהם אמרו בתוקף שאין שום סיכוי לקבל טלוויזיה חדשה.

יום למחרת שלחתי מכתב מנוסח היטב לסוני העולמית, תוך אזכור שם המשווק בארץ, שירותו הגרוע וכו'.

תוך שבוע קיבלתי תשובה שהם נורא מצטערים, שירות זה אינו מייצג את השירות של סוני בעולם וכו'. באותו היום קיבלתי טלפון ונאמר לי שמגיעים אלי הביתה, לוקחים את הטלוויזיה הישנה, ומביאים לי חדשה, וכמובן הם נורא מצטערים על כל המקרה.

משמע, הלכתי טיפה למעלה לסוני העולמית שחייבה (אני מניח) את ישפאר בחוזה לשרת בצורה מסוימת את הלקוחות, והם הפליקו לישפאר.

כל הכבוד לך! אני מאוד מעריך אנשים כמוך.

פורסם
אני ממליץ לשדרג לטושיבה במידה והבעיות חוזרות בלי סוף.

ומה אני אגיד על טושיבה LCD שעמדה אצלי בבית מקולקלת במשך חודש וחצי בתואנה שצריך ליצר את החלק ביפן, אפילו שטרחתי והגעתי למטה של טושיבה בניו יורק? :roll:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מסכים בהחלט.

לא מקובל עליי דבר כזה : טלויזיה חדשה שמגיעה מקולקלת.

במצב הזה הייתי מתעקש על החלפה מיידית ולא מוכן לשמוע על שומדבר אחר.

מסכים איתך, הלוואי וככה זה היה עובד בעולם.

אבל, תראה לי מקום אחד בעולם שאחרי 3 חודשים נותנים מוצר חדש במקום.

אני לא מדבר על הסדרים כאלו ואחרים אחרי דין ודברים עם היבואן/ יצרן, אני מדבר על מדיניות קבועה של היבואן/ יצרן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היבואן של מסכי סמסונג : חיון.

התקלקל לי מסך המחשב 17 אינץ', לאחר שנתיים של שימוש.

המסך היה במעבדה במשך כמה ימים, תוקן , לקחתי אותו חזרה, ולאחר זמן מה חזרה הבעיה.

חודשים ספורים לפני תום האחריות חזרתי לשם , וביקשתי להכניסו לתיקון חוזר, תוך תלונה לאחראי שם שזו תקלה חוזרת. ולא ציפיתי ליותר מדי, רק קיוותי שיתקנו את הבעיה ושהיא לא תחזור אחרי תום האחריות.

ברגע שהוא שמע וראה שזו תקלה חוזרת - הורה מיד להחליף לי את המסך על המקום , כי אין טעם שאחכה שוב ואשאר שוב בלי מסך.

ובא לציון גואל.

בטלויזיות זה בטח יותר קשה כי מדובר בציוד הרבה יותר יקר...

בתור אחד שעומד לקנות פלזמה בקרוב, אם יקרה חס וחלילה כזה מצב, אני לא עוזב אותם עד שלא מחליפים לי לחדשה.

מי שמתעקש , מטריד ומחרפן אותם , בסוף יקבל חדש.

אם חיון היה היבואן גם של הטלויזיות של סמסונג, לא היתה לי בכלל התלבטות איזו טלויזיה לבחור,

אבל לצערי יש יבואן אחר שנקרא סמליין והמוניטין שלו לוטה בערפל כרגע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...