Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני צריך לקנות רכב בימים הקרובים ויש לי על הכוונת שלושה רכבים: אאודי a6 נפח2400 , וולוו s80- נפח 2400 ופיג'ו 607- נפח 2200 - כולם שנת 2002.

1. אני מבין שלפיג'ו יש ירידת ערך הכי גבטהה (למרות שכולם גם לא בדיוק שומרים עך ערכם....)

2. רציתי לדעת מה המחלות הכרוניות של המכוניות האלו (הבנתי שלאאודי יש מחלות של גיר)

3. איזה רכב מפנק יותר ואמין יותר?

בקיצור, אני חייב המלצות כדי לדעת מה לקנות!! תודה רבה!!!

פורסם

בפינוק שלושתן טובות, לטעמי הוולוו נהדרת מבפנים (אני אישית מאוד אוהב עיצוב פנימי של וולוו בכלל אז אל תתפוס אותי במילה), מה גם שכוח ממש לא חסר בS80, לא ידוע לי לגבי האחרות.

×
×
  • תוכן חדש...