Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיוניר.jpg

לאחרונה רכשתי מכשיר dvd של פיוניר לרכב מדגםDEH-P9800BT מכשיר מדהים!!!!!!

אבל יש לי בעיה קשה.....המכשיר נקנה בארה"ב ולכן מכוון לקלוט תחנות רדיו בתדר אמריקאי בלבדsad.gif.

בשיחה עם נציג שירות מחברת עוזי רדיו היבואן של פיוניר בארץ הוסבר לי כי על מנת שהמכשיר יקלוט תחנות רדיו בארץ עליי להגיע עם המכשיר אליהם למעבדה ואצלהם יחליפו לי איזשהו רכיב שיאפשר לי לקלוט תחנות רדיו מקומיות.

על ה"תענוג" אצטרך לשלם 700 ש"ח +מע"מface_01.gif. אולי מישהו מכיר שיטה אחרת,אפשרות אחרת,קומבינה אחרת?!?!?!?face_24.gif

תודה מראש לכל מי שינסה לעזורhappy.gif

אפשר ליצור איתי קשר בטלפון 0544456354

צחי

פורסם

לתענוג זה קוראים כיול, אין ברירה אחרת, פעם הבאה מתיעצים בפורום לפניי שקונים מכשיר!!!

אני מאמין שאפשר למצוא ביותר זול, בהצלחה

צחור

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

גם לי יש מכשיר שהבאתי מארה"ב והוא לא קולט את התדרים של הארץ, אבל אני מצליח לקלוט 5-6 תחנות ישראליות אתה צריך יותר מזה? אם כן וזה שווה את ה700 שקל אז לך על זה

IBIZA 20vt

פורסם

גם הDVD עצמו עובד בשיטה אמריקאית זון1 אני לא יודע אם לקחת גם את זה בחשבון אהפשרות הנוספת שיש לך זה לחפש מעבדה אחרת לכיול המכשיר אין דרך אחרת זולת התערבות מעבדה כך שתתכונן להוצאה.

• תוכן חדש...