Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חישוב מהיר גם מראה שקולטים יכולים לספק את האנרגיה הנחוצה. נניח שקולט בדוד שמש מחמם בקיץ 120 ליטר מים מטמפ' של 20 מעלות ל- 70 מעלות. כמות הקלוריות היא 120X50=6000 קלוריות. אם ניקח מתקן עם שטח קולטים גדול פי 5 (5-6 מ"ר) אז יש לנו כ- 30,000 קלוריות שהם אנרגיה של כ- 4 ליטר בנזין ליום.

ויש לזכור שבמה שכתבת - יש מחזור חימום אחד, שאינו לוקח את כל היום.

משמע - ביום שלם - בכמה מחזורי חימום - אפשר להפיק לא מעט אנרגיה.

51 קג"מ :shock::lol:

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

הכוונה היא לא ללחץ קיטור אלה לתרכובת מסוימת של גז שיוצאת מן המים והאלקטרוליט בסיוע חשמל שגורם להעשרת התערובת דבר הגורם לדרישה של פחות דלק. לפי טענת המשווקים לפחות.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

אני מעדיף את שיטת זבינאמו הנביא הגמד. יעילותה כבר מוכחת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ידוע שנפט מורכב מאחוז גבוה מאד של מים, בתהליך אלכימאי מאד מורכב, ניתן להוציא ממים אלקרוליטים קטנים ,שקופצים מהר מאד אחרי שמחממים אותם ורצים לתחנת הדלק ומביאים מהאדים שבורחים מפיות התדלוק אדי דלק שמתרכבים עם הגז המיוחד שנפלט אחרי אכילת פסוליה ואז יש דלק חינם.

איזה כיף התדלוק במים חוזר.

• תוכן חדש...