Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שמבין, יכול להסביר לי מקצועית, למה לא מומלץ ל"ערבב" סוגים שונים של מיד באס וטוויטר?

אני לא מתכוון עם קרוס פסיבי אלה בביאמפינג.(הגברה אקטיבית)

זאת אומרת למה שאני לא ישדך את המיד באס שלי(מילה של הרץ)

לטוויטר אבסלוט של ג'נסיס?:roll:(למשל)

אני מבקש לא להגיב, עם יש לכם להגיד כל מיני דברים כמו"אתה מגזים,תפסיק להשקיע,תעצור"

קיצור כל התגובות אללו לא מעניינות אותי בתר'ד הזה, אז בקשה רק מקצועית.

למה זה לא מומלץ?:|

פורסם

לטוויטר של האבסולוט לא צריך לדאוג יותר מידי . גם אם תשדך לו מאפרה בתור מידבאס זה עדיין ישמע טוב :wink:

לענינינו , זה לא שיש איסור בטאבו לשדך רכיבים . אבל צריך ציוד מתאים וניסיון מסוים בשביל לעשות את זה כמו שצריך.

הרי לכל רכיב יש ציוויון סאונד מסוים. התחום הבעיתי ביותר הוא איזור החיבור בין הרכיבים - האיזור שסביב נקודת החיתוך. ברכיבים שלא מותאמים מעבר לאופי סאונד שונה יש לך הבדלים בעוצמה של התדר , בנצילות וכו ולכן נוצר סוג של סלט.

בעזרת התאמה נכונה ויכולת שליטה (מעבר משוכלל יחסית) הכל פתיר , אבל זה דורש ניסיון והשקעה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אין לי מספיק ניסיון עם הרכיבים האלו , כך שאני לא יצא פה בהצהרות לגבי איך זה ישמע.

זכור גם מה שאמרתי לך שדיברנו , זה שאצל איציק בכיוון מסוים זה נשמע מעולה לא אומר שבאותה פוזיציה ברכב שונה זה ישמע גם כן מעולה .

בשורה התחתונה זה בהחלט יכול להצליח .. אבל אין לי דרך לנבא .. :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

רועי , לדעתי

לשלב אלמנטים מחברות שונות זו משימה לא קלה כל כך

צריך לשבת הרבה זמן ברכב אם זה בהתקנה ואם זה בכיוון

אין הרבה בארץ שיכולים לדעתי להתאים אלמנטים אחד לשני בצורה מושלמת

• תוכן חדש...