Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום רב לכולם ,

יש לי יונדאי לנטרה 96 1800 גיר אוטומטי ,

בנסעותי אהבתי להשתמש רבות בלחצן הקטן שמוריד חצי הילוך כדי שלאוטו יהיה קל לסחוב בעליות (האוטו עבר שיפוץ גיר ו178,000 ק"מ) .

כיום כאשר אני נוסע באוטו ואני לוחץ על הכפתור הנורה לא עובדת , וגם ההילוך האחרון שלי לא עובד .

החשש שלי הוא שהכפתור התקלקל והאוטו ניתקע על הכפתור לחוץ לכן הוא לא יכול להעביר את ההילוך האחרון .

שאלתי היא ..האם זה נשמע לכם הגיוני , ?

או האם יש מצב לנטרל איזה פיוז שקשור לזה כדי שינתק את המהלך הזה ואני יכול ליסוע כרגיל .

חשוב לציין שבמהלך הנסיעה הכל נשמע כרגיל ואין רעשים מכנים , בגלל זה אני חושב שזה קשור לבעיה חשמלית עם הכפתור שהשתמשתי בו הרבה .

אשמח אם תוכלו לעזור לי ..

פליייייייזזזזזזזז

בתודה מראש

ניר,

פורסם

אם לא מדובר בתקלה של סולונאיד המפעיל את ההילוך ה-4 אז כנראה מדובר בפיוז/ממסר o/d . בדוק בקופסת הפיוזים אם ישנו פיוז שרוף הקשור לממסר o/d .

פורסם

אחי אין פיוז ספציפי שרשום עליו 0/D אולי יש משהו שצריך להיות רשום שם במקום זה ?

מה צריך להיות רשום שם?

• תוכן חדש...