Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לך פאקין ראלי ... !! תשתמש בה מתי שצריך אותה !

הוא ברח להם בפניה, רק חבל שהם לא פנו לאותו כיוון... :lol::lol::lol:

106 ראלי Vs. לקסוס... :hihi:

שרשור הזוי. :roll:

MCS 2008

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

. ברור לי היה שהלקסוס תגיע אליי בשנייה אבל למזלי כבר הייתי על סוף איילון בכניסה ממש להרצליה. והם פנו ימינה.

עופר ... אכזבת אותי ...

אני במקומך גורר אותם למחלף של הרצליה ... אני רוצה לראות את הלקסוס ממשיכה איתך במחלף .חחחחחחח .... יותר נכון ממשיכה לתוך הגדר !

יש לך פאקין ראלי ... !! תשתמש בה מתי שצריך אותה ! :twisted:

טוב את האמת הייתי יכול לקחת את הסיבוב מהר מאד ולא היה ללקסוס סיכויי בחיים לתפוס אותי.

אבל אחריי שלחצתי והם אחריי ראיתי אותם פונים ימינה ואני המשכתי לעיקול הענק להרצליה פיתוח. אז באמת שממש לא היה טעם להתגרזן על הסיבוב שאני אישית מכיר אותו טוב ונוסע עליו כל יום.

רק תאר לך אם הם היו ממשיכים איתי והיה ברמזור אור אדום :shock: מה הייתי יכול לעשות :?

כלום גם אם היה לי אימפרזה טורבו הם היו תופסים אותי :x

ואל תשכח גם שזה היה מצב מלחיץ מאד היה להם ממש רצח בעיניים.

פורסם

טוב את האמת הייתי יכול לקחת את הסיבוב מהר מאד ולא היה ללקסוס סיכויי בחיים לתפוס אותי.

חמוד, הייתי ממליץ שתרד מהעץ שלך, ומהר. הנפילה תהיה כואבת.

:roll:

פורסם

I second that, למרות שמותר לו טיפה להראות את מה שיש לו. אף אחד לא בא לכוסיות במעודונים ואומר להם, כדאי שתכסי את השדיים כי בסוף יחתכו לך אותו בגלל סרטן השד.

(בערך אותו הדבר. - קונוטציות סוטות בראש חולני)

פורסם

I second that, למרות שמותר לו טיפה להראות את מה שיש לו. אף אחד לא בא לכוסיות במעודונים ואומר להם, כדאי שתכסי את השדיים כי בסוף יחתכו לך אותו בגלל סרטן השד.

WTF :?::!::?::!::shock:

זה כמו שתגיד לישי שגם נירוסטה מחלידה ...

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

WTF :?::!::?::!::shock:

זה כמו שתגיד לישי שגם נירוסטה מחלידה ...

]

תרד הזוי ביותר :lol:

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

מממ ככה

לקסוס - חטיבת יוקרה ... כמו שלא תגיד הונדה אקורה ... אלה רק אקורה תגיד גם רק לקסוס כי יש להם קו שלם של דגמים משלהם.

2. להרבה לקסוסים יש שילדה יותר טובה מלראלי ( מה זה אפשרי ? ... כן) וחלקן מכוניות די ספורטיביות שלא לדבר על מנועים ככה שעופר ... עם נהג נכון ... לקחת ראלי בסיבוב בלקסוס הנכונה זה לא ממש קשה... או אתגר ... או השוואה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מתעלק על השירשור

אני מודה ומתוודה אני לא מבין גדול בדגמי לקסוס

אבל השבוע ראיתי באיזור הבורסה בר"ג לקסוס שתי דלתות מדהימה

לפי הגג נראה לי שמדובר באותה אחת שדובר עליה בעבר שיש לה גג כמו של בSLK והCC

חיצונית היא מכונית מדהימה

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

גם לי זה קרה.....אחד עם פורד פיאסטה מסריחה התחיל לרדוף אחרי,הוא טען שאני חתכתי אותו.

נצמד לי לתחת כמו לא יודע מה,התחיל לנהוג בעצבנות וניסה לעקוף אותי מעבר לפס הלבן.

הגעתי למסקנה שהוא מסכן אנשים אחרים לכן עצרתי,מה שיקרה יקרה.

בסוף מתסבר שהוא שוטר :shock: על פורד פיאסטה מסריחה שהייתי יכול להעיף על הישורת הראשונה.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
מממ ככה

לקסוס - חטיבת יוקרה ... כמו שלא תגיד הונדה אקורה ... אלה רק אקורה תגיד גם רק לקסוס כי יש להם קו שלם של דגמים משלהם.

2. להרבה לקסוסים יש שילדה יותר טובה מלראלי ( מה זה אפשרי ? ... כן) וחלקן מכוניות די ספורטיביות שלא לדבר על מנועים ככה שעופר ... עם נהג נכון ... לקחת ראלי בסיבוב בלקסוס הנכונה זה לא ממש קשה... או אתגר ... או השוואה.

:? הייתי בטוח שהלקסוס זה רק אוטו מהיר בלי יכולות נהיגה.

טוב לא משנה אני רק התכוונתי שאולי רק בסיבוב הייתי לוקח אותו בגלל שהייתי לפניו.

ברור לי שאחרי זה הם היו ישר תופסים אותי אם הם היו רוצים :?

זה לא שאני תופס מהראלי כאילו זה אוטו מדהים אני דווקא ממש לא מתלהב מהאוטו הזה בכלל :!: לדעתי זה אוטו חמוד וזהו.

פורסם

קרה לי מקרה דומה עם ערס באונו מלאה בנאונים , כונסים ומדבקות ...

כנראה שכשעקפתי אותו בלי לשים לב ביציאה מרמזור זה הציק לו עד כדי כך שהוא עקף מהשוליים את הרכב בנתיב הימני ואחרי שהאטתי והוא התמקם לפני הוא נתן ברקס חזק ממש בכוונה להבהיל אותי אפילו אולי כדי לגרום לתאונה ... כנראה שלא היה לו ABS והוא כמעט עשה תאונה עם עצמו בעוד שאני האטתי ונעלמתי לו באופק ,איזה מטורף!

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

דבר ראשון ,

זה יכול להיות קטע מאד מסוכן ,

אם אתה נוחת על עבריין שהפסיד בדיוק בעסקת סמים 20 אלף שקל והוא ירצה להוציא את העצבים שלו עליך הוא יוציא אותם בשמחה ויהרוג אותך במכות ,

מומלץ להיזהר .

דבר שני ,

לראלי אין שום סיכוי הקטן שבקטנים נגד כאלו רכבים ,

כבר עשיתי פעם "רייסים " נגד בחורה מהממת שנהגת ב - A8 BI TURBO ...

היא השאירה לי את השאריות של האבק ...

ואז...

היא באמת לחצה על הגז ...

• תוכן חדש...