Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחד אלוהים 5 עבריינים בלקסוס רדפו אחריי

עופר106R16V
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

,

דבר שני ,

לראלי אין שום סיכוי הקטן שבקטנים נגד כאלו רכבים ,

כבר עשיתי פעם "רייסים " נגד בחורה מהממת שנהגת ב - A8 BI TURBO ...

היא השאירה לי את השאריות של האבק ...

ואז...

היא באמת לחצה על הגז ...

איייייי כואב..... :lol:

סתם סתם :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

עצוב אבל זה המציאות ה106 זה קופסאת פח לעומת הרכבים האלה אחיזת כביש של טנק וגם מנוע כזה הכל בחבילה ענקית ויחסית קלה לעומת הגודל....

למה? ככה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עצוב אבל זה המציאות ה106 זה קופסאת פח לעומת הרכבים האלה אחיזת כביש של טנק וגם מנוע כזה הכל בחבילה ענקית ויחסית קלה לעומת הגודל....

לא הייתי אומר ש-106 זאת קופסאת פח :?:shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יחסית לכל המפלצות ב - 700K ומעלה ה - 106 זה כלום ,

קופסאת פח .

שתבינו , המחירון של הרכב שלי זה מחיר מושב חשמלי אחד ב - 745 החדשה , בדוק ! .

ולגבי הביצועים ... בכלל עולם אחר ,

יצא לי לנסוע ב- 745 ( לא לנהוג ) החדשה , אני יעזוב הפעם את עניין האבזור המדהים , פשוט מדהים !!! אבל הכוח של הרכב הזה ... תאוצה לינארית מדהימה המביאה את הרכב ל - 200 בזמן שלראלי לוקח להגיע ל - 80 ...

זה עולם אחר ...

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תן ל106 בוקס עם היד. תראה מה מהם תתעקם.

Back to the original - NC again.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תן ל106 בוקס עם היד. תראה מה מהם תתעקם.

אחמד אחמד אחמד ...

לדעתי האזעקה של כל מכוניות ה- 700K ומעלה פשוט תוציא יד ותרביץ לך עם היד שלך ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קופסאת פח .

יצא לי לנסוע ב- 745 ( לא לנהוג ) החדשה , אני יעזוב הפעם את עניין האבזור המדהים , פשוט מדהים !!! אבל הכוח של הרכב הזה ... תאוצה לינארית מדהימה המביאה את הרכב ל - 200 בזמן שלראלי לוקח להגיע ל - 80 ...

זה עולם אחר ...

אלי, אתה קצת מגזים....

נכון שה 106 היא כלום לעומתם. תראה את המחיר שלה... אבל!

S320, 735 ודומותיהם, חלשות מהמקום. נכון שהמחיר שלהם מטורף, וכמו גם האבזור שלהם (לדעתי ה 7 כבר יותר מדיי מאובזרת, אבל זה לא קשור).

חלק יגידו שאני טועה ובלה בלה בלה, לא איכפת לי :p אבל 106 GTI יכולה לעמוד ולקחת S 320 עד מאה. אחרי מאה, מה שיקרה זה משהו אחר....אבל עד 100, אני מוכן להמר על ה 106 (במידה וזה מהמקום).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קופסאת פח .

זה עולם אחר ...

אלי, אתה קצת מגזים....

S320, 735 ודומותיהם, חלשות מהמקום. נכון שהמחיר שלהם מטורף, וכמו גם האבזור שלהם (לדעתי ה 7 כבר יותר מדיי מאובזרת, אבל זה לא קשור).

חלק יגידו שאני טועה ובלה בלה בלה, לא איכפת לי :p אבל 106 GTI יכולה לעמוד ולקחת S 320 עד מאה. אחרי מאה, מה שיקרה זה משהו אחר....אבל עד 100, אני מוכן להמר על ה 106 (במידה וזה מהמקום).

S320 עושה 0-100 ב-8.2 שניות.

106GTI 0-100 ב- 8.7 שניות, וזה ידרוש נהג מאוד מיומן כדי להעביר הילוכים בזמן ומהר.

בקיצור לא היתי מסתמך על ההימור שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קופסאת פח .

זה עולם אחר ...

אלי, אתה קצת מגזים....

S320 עושה 0-100 ב-8.2 שניות.

106GTI 0-100 ב- 8.7 שניות, וזה ידרוש נהג מאוד מיומן כדי להעביר הילוכים בזמן ומהר.

בקיצור לא היתי מסתמך על ההימור שלך.

נתונים לחוד, מציאות לחוד.

S320 עושה יותר מ 8.2.

106 GTI במצב טוב, יכולה לרדת מ 8.7 לטעמי. יש מספיק עדים שראו 106GTI מסוימת שנחשבת למאוד חזקה, מפסידה לקליאו ב 3 מכוניות בלבד. ככה שלדעתי, ולדעת רבים, היא עושה פחות מ 8.7. גם אם לא, זה יכול להיות פייט יפה.

ה 106 בטוח תיקח אותה בהילוך הראשון, עקב היותה זריזה הרבה יותר, והמרצדס כבדה. ברגע שהמרצדס תתפוס אותה, היא תברח לה. אני פשוט לא בטוח שהיא תתפוס אותה עד 100 (שוב פעם, אתם צריכים לדעת איזה כבד האוטו הזה...הוא שוקל יותר מ 1600 קילו! ולא קצת יותר!).

אם היה פה למישהו S320\735 הייתי מוכן להתערב על זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

S320 מהדור הקודם נחשב?(של מכר) טוב, האמת שהיא מרגישה כבדה לאללה.

נראה לי שראלי עומדת איתה עד 100 או משהו כזה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתעלק על השירשור

אני מודה ומתוודה אני לא מבין גדול בדגמי לקסוס

אבל השבוע ראיתי באיזור הבורסה בר"ג לקסוס שתי דלתות מדהימה

לפי הגג נראה לי שמדובר באותה אחת שדובר עליה בעבר שיש לה גג כמו של בSLK והCC

חיצונית היא מכונית מדהימה

כזאת במקרה?

02.lexus.sc430.f34.500.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי מקרה דומה עם ערס באונו מלאה בנאונים , כונסים ומדבקות ...

כנראה שכשעקפתי אותו בלי לשים לב ביציאה מרמזור זה הציק לו עד כדי כך שהוא עקף מהשוליים את הרכב בנתיב הימני ואחרי שהאטתי והוא התמקם לפני הוא נתן ברקס חזק ממש בכוונה להבהיל אותי אפילו אולי כדי לגרום לתאונה ... כנראה שלא היה לו ABS והוא כמעט עשה תאונה עם עצמו בעוד שאני האטתי ונעלמתי לו באופק ,איזה מטורף!

ספר לנו קצת על הברקסים שלך , זה נשמע משהו מטורף לגמרי.

להאט ולהיעלם באופק... :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...